2,0ml TEOSYAL filler € 650

Door het ouder worden kun je last krijgen van volumeverlies in je gezicht. Je jukbeenderen of wangen kunnen bijvoorbeeld invallen of iets meer gaan krimpen. Om dit onderhuidse volume op te vullen kun je gebruik maken van fillers.

Wij hebben nu een unieke special voor onze TEOSYAL® fillers! Voor 2,0 ml betaal je nu geen € 780 maar slechts € 650. Hiermee kun je o.a. volumeverlies in diverse regio’s van het gezicht herstellen.

TEOXANE® RHA fillers

Om je natuurlijke uitstraling te behouden gebruiken we in Laurium klinieken de eerste  filler die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen: Teosyal RHA van TEOXANE® uit Genève, Zwitserland. TEOXANE® is één van de grootste hyaluronzuur fabrikanten ter wereld. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 6 miljoen behandelingen met Teosyal fillers uitgevoerd!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om gebruik te maken van deze aanbieding? Dit kan nu eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Boek hier je afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.
  • De prijsverlaging is geldig in alle vestigingen.
  • Prijsverlagingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.