Anti-Aging Package Deal

Door de zeer positieve reacties die wij hebben ontvangen op de Anti-Aging Package Deal hebben wij besloten deze actie te verlengen. Na de drukke feestdagen en het voorjaar in het vooruitzicht is het tijd voor een oppepper voor je huid! Wij hebben nu een hele mooie kuur samengesteld die jouw huid een echte boost geeft. Deze kuur bestaat uit:

  • 6x een bindweefselmassage
  • 3x Obagi Medical Blue Peel Radiance

Bindweefselkuur mét een peeling kuur van € 585 voor € 450!

Kom je in de maanden januari en februari voor onze Anti-Aging kuur? Dan krijg je nu maar liefst € 135 korting!

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage heeft als voordeel dat het de doorbloeding en zuurstoftoevoer van de huid verbeterd. De fibroblast (de cel die collageen en elastine aanmaakt) wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de huid egaler, verminderen lijntjes en krijgt de huid een mooie, gezonde glow.

Lees hier meer over een bindweefselmassage.

Obagi Blue Peel Radiance

De Obagi Blue Peel Radiance peeling verwijderd dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor je huid gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd. Met nauwelijks of geen downtime kan Blue Peel Radiance het uiterlijk en gevoel van de huid verbeteren door deze strakker, gladder en egaler te maken.

Lees hier meer over de Obagi Blue Peel Radiance.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om gebruik te maken van deze aanbieding? Dit kan nu eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.


Boek hier jouw afspraak

Voorwaarden

  • De kosten van de hele kuur dienen bij aanvang van de eerste afspraak volledig voldaan worden.
  • Deze actie is geldig t/m 29 februari 2020.
  • De prijsverlaging is geldig in zowel Linschoten als Zoetermeer, op basis van de openingstijden van de klinieken.
  • Prijsverlagingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.