Botox Dry – oksels € 500

Overmatig transpireren kan een vervelende kwaal zijn. Je loopt vaak rond met natte vlekken in je kleding, je deodorant kan niet goed zijn werk doen waardoor je niet de hele dag fris ruikt en je moet je vaker op een dag verkleden. Dit kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er met behulp van Botox eenvoudig iets aan te doen!

Botox behandeling tegen overmatige transpiratie

Botox is een spierontspanner en zorgt ervoor dat het overmatige transpireren stopt. Na één behandeling merk je al verschil. Door het injecteren van Botox in de oksels wordt de werking van de zweetklieren sterk verminderd, waardoor je minder gaat zweten.

Nu van € 575 voor € 500!

Heb jij last van natte vlekken onder je armen en wil je hier graag vanaf? Onze behandeling Botox Dry voor de oksels is de zomermaanden in de aanbieding. Je krijgt nu € 75 korting! Boek nu jouw gratis consult in en je kunt eventueel direct behandeld worden.

Boek afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2022.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.