Botox nu € 130,- per zone

Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Iedereen krijgt ermee te maken, aangezien deze rimpels veroorzaakt worden door de bewegingen van het gezicht en zichtbaarder zijn naarmate we ouder worden. De één vindt deze rimpels erbij horen, de ander vindt het storend. Soms kunnen rimpels (bijvoorbeeld fronsrimpels) je uitstraling veranderen. Het lijkt altijd alsof je boos kijkt, terwijl dit niet het geval is.

Vind je deze rimpels storend? Er is eenvoudig iets aan te doen! Een botox behandeling hoeft niet onnatuurlijk te zijn, zolang het door gespecialiseerde artsen wordt uitgevoerd én er met veilige, kwalitatieve producten wordt gewerkt. De kunst van een goede botox behandeling is dat niemand ziet dat je iets hebt laten doen, maar je er toch stralend uitziet!

BOTOX® voor € 130,- per zone!

Onder een zone verstaan we een regio in het gezicht, zoals: fronsrimpel, lijntjes naast de ogen (kraaienpootjes) en voorhoofdsrimpels.

Boek afspraak

De échte BOTOX®

In onze klinieken gebruiken wij enkel het echte merk BOTOX®. Er zijn voordeligere merken botuline toxine op de markt, maar uit onze eigen ervaring is gebleken dat de resultaten van BOTOX® veel langer zichtbaar blijven.

Voorwaarden

Deze acties zijn niet geldig i.c.m. overige acties.
Deze acties zijn geldig tot en met 30 september 2019.
Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.