Christmas Glow Treatment € 60

De perfecte gezichtsbehandeling voor een waanzinnige Glow op je gezicht tijdens de feestdagen! Deze Christmas Glow Treatment wordt uitgevoerd met de producten van Obagi Medical. Deze producten werken niet enkel oppervlakkig in de huid, maar echt op cellulair niveau om jouw huid in de diepte te verbeteren. En daar bovenop krijg je een bindweefselmassage, die jouw huid steviger maakt en de doorbloeding op gang brengt.

Elke huid knapt hier van op! Deze behandeling is geschikt voor alle huidjes: een jonge huid, verouderde huid, verslapte huid, een huid met fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, een extreem droge en gevoelige huid maar ook een huid die al in goede conditie is.

Deze behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 • Reiniging van het gelaat met een Obagi cleanser.
 • De huid voorbereiden op de behandeling met een toner.
 • Exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen met 30% vitamine C.
 • Een hydraterend gezichtsmasker met 30% vitamine C om de huid te egaliseren.
 • Bindweefselmassage van het gezicht.
 • Beschermen en corrigeren met antioxidanten.
 • Aanbrengen van hydraterende oogcrème.
 • Hydrateren met Obagi Hydrate.
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF30.
 • Productadvies.

Resultaat van deze behandeling

Deze behandeling zorgt voor een gladde, egale en volle huid. De zuurstofopname van je huid wordt verbeterd wat een positief effect heeft op je huidconditie, je doorbloeding verbetert en je collageen wordt gestimuleerd waardoor je een fantastische glow krijgt! Oppervlakkig pigment vermindert en de huidteint verheldert.

Boek hier jouw afspraak


Boek afspraak

Voorwaarden

 • Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.
 • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.