Gratis anti-aging huidscan

Huidanalyse vormt de basis voor het succes van een behandeling. Wat heeft jouw huid nu écht nodig? Bij Laurium Klinieken maken wij gebruik van de Observ 520, een zeer geavanceerd huidanalyse apparaat die het mogelijk maakt om in de huid te kijken en zichtbaar te maken wat met het blote oog nóg niet waarneembaar is. Deze unieke huidanalyse, die al jouw huidkenmerken in kaart brengt door middel van foto’s in de diepere huidlagen, bieden wij nu tijdelijk gratis aan! Hierdoor kunnen huidproblemen die nog niet aan de oppervlakte te zien zijn, in een vroegtijdig stadium ontdekt worden. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden in de loop van de tijd zichtbaar. Wanneer we er op tijd bij zijn, kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

Op basis van je gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van onze Huid+ Professional én de Observ-huidanalyse wordt bepaald wat de beste aanpak is om jouw ideale huid te bereiken zodat je er stralend uit ziet. Maak nu een afspraak voor een gratis huidscan waarmee we de conditie en de leeftijd van je huid kunnen ontdekken én verbeteren!

Nu tijdelijk gratis!

Je kunt de gratis Observ 520X huidscan boeken in Linschoten én in Zoetermeer!

Gratis Anti Aging Huidscan

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.