Gratis meet & treat

Kom je bij ons in de kliniek voor een rimpelbehandeling met Botox of fillers? Bijvoorbeeld voor de behandeling van de fronsrimpel, voorhoofdsrimpelslippen, neus-lippenplooi, wallen of afhangende mondhoeken? Dan hebben we nu een leuk cadeau voor jou! Je ontvangt namelijk bij besteding van minimaal € 250 een gratis Meet & Treat bij onze Huid+ Professional cadeau t.w.v. € 50!

Let op: deze Meet & Treat kun je pas 2 weken na je rimpelbehandeling inplannen.

Meet & Treat

De eerste stap naar jouw droomhuid: De Meet & Treat behandeling. Om een gezonde huid zonder huidproblemen en een mooie glow te realiseren, is het van belang dat wij jouw huid goed analyseren en zoveel mogelijk informatie over jouw huidconditie verzamelen. De Meet & Treat behandeling is een kennismakingsbehandeling bij onze Huid+ Professional. Dit is de eerste stap in een traject waarin wij samen met jou naar jouw droomhuid toe werken. Lees hier meer over de Meet & Treat.

Afspraak maken?

Kom langs voor een kosteloos, vrijblijvend consult bij één van onze artsen. Boek je afspraak eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Boek hier jouw afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2020.
  • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.