INDIBA® Deep Care RF € 80

INDIBA® Deep Care RF biedt de meest comfortabele en veilige radiofrequente behandeling om je huid van binnenuit te vitaliseren, verstevigen en effectief te vernieuwen. Een enkele behandeling zorgt direct voor een flash-effect van een strakke, stevige huid en een mooi gevormde kin & kaaklijn. Een natuurlijk huidlift zonder snijden! De behandeling is veilig, comfortabel en pijnloos. Wil je dit resultaat omzetten naar een langdurig resultaat dan adviseren wij een kuur te ondergaan.

Je ontvangt nu een korting van maar liefst € 50 om deze fantastische behandeling van je gezicht zelf te ervaren! Je betaalt nu dus geen € 130 maar slechts € 80!

Stel jouw plekje nu veilig!


Boek afspraak

 

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.
  • Niet geldig op enkel de behandeling van de hals.
  • Per persoon mag er max. 1 keer gebruik gemaakt worden van deze actieprijs.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.