INDIBA® SkinLift kuur + gratis onderhoudsbehandeling

De INDIBA® SkinLift is een baanbrekende RF-behandelmethode met ‘cel-boost-technologie’ die je huid van binnenuit weer vitaal maakt en is ontwikkeld om op een veilige en pijnloze wijze de huid te verstrakken, te verstevigen en te verjongen, zonder prikken of snijden!

Geschikt voor het behandelen van:

  • Huidverslapping (wangen, kaaklijn, hals en decolleté)
  • Littekens
  • Wallen en kringen rondom de ogen
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Plaatselijke vetophoping (onderkin, hamsterwangen)
  • Huidveroudering in het algemeen

INDIBA® SkinLift kuur

Om het flash-effect in een langdurig resultaat om te zetten, is altijd een volledige kuur nodig. Hierdoor wordt de eigen productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd wat zich vervolgens in de huid opbouwt. Dit zorgt voor meer stevigheid, verstrakking en hydratatie van de huid op lange termijn met een energieke, frisse en gezonde uitstraling als resultaat. Een kuur wordt, afhankelijk van jouw huidconditie, uitgevoerd in 6 tot 12 sessies die zo kort mogelijk na elkaar opgevolgd dienen te worden om zodoende optimaal van het gewenste cumulatieve effect te profiteren. Een enkele behandeling duurt ongeveer 20 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Nu een gratis onderhoudsbehandeling bij een INDIBA® SkinLift kuur

Boek je nu een INDIBA® SkinLift kuur dan ontvang je van ons een gratis onderhoudsbehandeling t.w.v. € 115 cadeau! Om het behaalde resultaat na de kuur zo lang mogelijk te behouden en nog verder te verbeteren, adviseren wij om eens in de 4 à 6 weken de INDIBA® SkinLift onderhoudsbehandeling te ondergaan. Deze complete en weldadige onderhoudsbehandeling combineert de INDIBA® SkinLift met een klassieke facial, waarbij de huid wordt gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden gemodelleerd. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van één van de zes door INDIBA® ontwikkelde tussenstoffen, die eveneens als verzorgende maskers dienen. Deze tussenstoffen zijn voorzien van actieve werkstoffen die op jouw specifieke huidbehoefte zijn afgestemd.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Boek jouw afspraak

 

Voorwaarden

  • De kuur dient in één keer te worden afgenomen.
  • Niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze actie is geldig t/m juni 2022.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.