Injectable pakketten

Deze zomerperiode hebben wij hele mooie, unieke injectable combinatiepakketten samengesteld. Op deze pakketten ontvang je een flinke korting en er is voor ieder wat wils! De pakketten bestaan uit combinaties van Botox en filler behandelingen.

Combipakket 1: van € 400 voor € 300

Met dit combipakket kun je een zone Botox laten behandelen en fijne lijntjes, of bijvoorbeeld je liplijntje.

Dit pakket bestaat uit:

  • 1 zone Botox
  • 0,5 ml filler

Combipakket 2: van € 750 voor € 600

Met combipakket 2 kun je een zone Botox laten behandelen (zoals fronsrimpel, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes) en bijvoorbeeld neus- lippenplooi en rimpeltjes rondom de mond. Wil je liever meer volume in je gelaat en je liplijntje accentueren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De hoeveelheid filler is op diverse gedeeltes in het gelaat in te zetten.

Dit pakket bestaat uit:

  • 1 zone Botox
  • 1,5 ml filler

Combipakket 3: van € 1.250 voor € 975

Combipakket 3 is een liquid facelift. Zou je graag je jeugdige uitstraling terug willen in je gezicht? Dan is de liquid facelift wellicht iets voor jou! Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van Botox in combinatie met injectables die zorgen voor meer volume en minder rimpels, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er komt dus geen chirurgie aan te pas.

Dit pakket bestaat uit:

  • 2 zones Botox
  • 3,0 ml filler

Kwaliteit staat voorop

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruiken om die reden dan ook enkel het echte merk BOTOX® voor onze Botox behandelingen en de biologisch afbreekbare, veilige fillers van Teosyal (TEOXANE, Genève) op basis van hyaluronzuur.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om gebruik te maken van deze aanbieding? Dit kan nu eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Boek hier jouw afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2020.
  • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.