Obagi Blue Peel Radiance € 99

Het najaar is de perfecte periode om je huid te exfoliëren door middel van een milde peeling. Na de zomermaanden kan je huid wel weer een oppepper gebruiken. Zo is jouw huid weer helemaal klaar voor de koude winterperiode! De Blue Peel Radiance peeling van Obagi Medical verwijderd oude, dode huidcellen waardoor de nieuwe huidcellen aan de oppervlakte komen. Het resultaat is een gezonde, zachte en egale huid.

Actie! Nu tijdelijk voor € 99

Kom je in oktober bij onze Huid+ Professional? Dan kun je de Blue Peel Radiance nu ondergaan voor € 99,- in plaats van € 125,-! It’s time to peel!

Wat is de Blue Peel Radiance peeling?

Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, zeer snelle, veilige en doeltreffende peeling die helpt om de conditie en het uiterlijk van je huid drastisch te verbeteren. Deze Obagi peeling kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen:

 • fijne lijntjes en rimpels
 • ruwe en oneffen huid
 • grove poriën
 • pigmentatie
 • matige photo-aging
 • milde acné
 • acné littekens
 • melasma

Meer informatie over de Blue Peel Radiance peeling.

obagi blue peel radiance

Voor en na de peeling.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om gebruik te maken van deze aanbieding? Dit kan nu eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Boek hier jouw afspraak

Voorwaarden

 • Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2020.
 • De prijsverlaging is geldig in zowel Linschoten als Zoetermeer, op basis van de openingstijden van de klinieken.
 • Prijsverlagingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.