Power Boost & Glow Treatment € 75

Een echte openingsknaller om de opening van onze nieuwe vestiging met jullie te vieren! Deze fantastische gezichtsbehandeling combineert hyaluronzuur met de reinigende en exfoliërende functies van de ONA by Indiba.

Hoe gaat de Power Boost & Glow treatment?

De behandeling start met een reiniging van het gezicht. Daarna wordt de huid uitgezuiverd door middel van de ONA Hydrofacial zodat onzuiverheden worden verwijderd. Na het uitzuiveren wordt de Obagi Exfoderm aangebracht. Deze lotion laten we even intrekken om de huid te exfoliëren zodat een mooie glans ontstaat. Tijdens het intrekken van de lotion krijg je een heerlijk ontspannende nek- en schoudermassage. Wist je dat onze behandelbank heerlijk verwarmd is? Een moment van pure ontspanning dus! Vervolgens wordt de huid verrijkt met een anti-aging complex, bestaande uit o.a. hyaluronzuur, peptiden en planten-extracten.

Na ontspanning is het tijd om aan het werk te gaan met de huid door middel van een bindweefselmassage. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en word je huid steviger. Als afsluiting wordt een verzorgende crème met teintje en SPF50 aangebracht.

Een must do voor een volume boost en glow op je gezicht!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken om gebruik te maken van deze aanbieding? Dit kan nu eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook altijd bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.


Boek hier je afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.
  • Acties gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.