PRF-SkinLift nu voor € 85,-

Ter introductie van de PRF-SkinLift krijg je nu € 30,- korting op een behandeling!
Kom je in de maanden maart en april voor een behandeling dan kun je gebruik maken van dit actietarief.

  • Volledig gezicht (normaal € 115,-) nu voor € 85,-
  • Volledig gezicht & hals (normaal € 130,-) nu voor 100,-
  • Volledig gezicht, hals & decolleté (normaal € 145,-) nu voor € 115,-

Een PRF-SkinLift behandeling is altijd inclusief het modelleren van de wenkbrauwen, het verwijderen van onzuiverheden en als extra service brengt onze Huid+ professional desgewenst gratis onze professionele minerale make-up van BiMineral aan.


Boek jouw afspraak

Wat is de PRF-SkinLift?

Laurium Klinieken is één van de eerste klinieken in Nederland die heeft geïnvesteerd in de Proionic® Radio Frequency (PRF) SkinLift: een baanbrekende innovatieve behandeling op het gebied van anti-aging!

PRF-SkinLift maakt gebruik van een unieke gepatenteerde technologie en is het enige apparaat wat een pro-ionische werking op de diepliggende huidweefsels uitoefent. Dit gebeurt onder andere door middel van non-invasieve bio-stimulatie, welke het mogelijk maakt om op een veilige en pijnloze wijze de huid te verstrakken, te verstevigen en te verjongen. Zonder prikken of snijden! Deze exclusieve behandeling kan zonder verdoving uitgevoerd worden en wordt zelfs als warm en aangenaam ervaren.

Lees hier meer informatie over de PRF-SkinLift.

Voorwaarden

  • Deze acties zijn niet geldig i.c.m. overige acties.
  • Deze acties zijn geldig tot en met 30 april 2021.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.