Sun Recovery Facial € 75

Geef je huid weer een extra beetje liefde na de zomer met onze special Sun Recovery Facial. Deze Facial bevat vitamine C wat je huid weer extra hydratatie geeft en de huidteint egaler maakt. Exfolianten als glycol- en melkzuur in deze Facial verwijderen daarbij dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen. Met een heerlijke bindweefselmassage krijgt je doorbloeding weer een flinke boost en dat is terug te zien in een vollere, strakkere huid!

Waar bestaat deze Facial uit?

  • Stap 1: Reiniging van het gezicht.
  • Stap 2: De huid in balans brengen met een toner.
  • Stap 3: Extra vitamine C boost met 20% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor huidverstrakking.
  • Stap 4: Bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Tijdens deze massage wordt het ELASTIderm facial serum ingemaseerd. Dit serum zorgt voor huidverstrakking binnen 24 uur. De ultieme anti-aging combinatie!
  • Stap 5: Exfoliërend masker. Dit masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur, welke de dode huidcellen verwijderen. Na het verwijderen van het masker ervaar je een frisse, gladde huid.
  • Stap 6: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.
  • Stap 7: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 25, is rijk aan vitamine K en allantoïne voor een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.
  • Stap 8: Productadvies.

Boek nu jouw behandeling

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw Sun Recovery Facial en geef je huid precies dat wat het nodig heeft na de zomerperiode!


Boek hier je afspraak

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2023.
  • Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht op reeds uitgevoerde behandelingen.

 

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.