Botox

Echte merk BOTOX®

In onze kliniek doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit van je behandeling en daarom gebruiken wij enkel het echte merk BOTOX®. In sommige klinieken worden ‘Botox’ behandelingen onder de 100 euro aangeboden, echter deze werken dan niet met het echte BOTOX®.

Botox behandeling

Een botox behandeling is geschikt voor rimpels die veroorzaakt zijn door spierinspanning. Denk hierbij aan rimpels op je voorhoofd, fronsrimpels, of rimpeltjes naast de ogen. Botox zorgt ervoor dat je de spieren in de zone die behandeld is in mindere mate kunt aanspannen, waardoor de rimpel vervaagd. Ook kan een botox behandeling preventief werken. Doordat je je spieren minder kunt aanspannen (wat vaak ook onbewust gebeurt) ontstaat minder snel een rimpel.

Een botox behandeling is vrijwel pijnloos en duurt niet langer dan een kwartier. Je profiteert gemiddeld 4 tot 5 maanden van je nieuwe frisse look, waarna je een afspraak kunt maken voor een herhaalbehandeling. Hoe vaker je de behandeling hebt herhaald, hoe langer het resultaat per behandeling zichtbaar blijft.

Resultaten Botox behandelingen

Bekijk hieronder een aantal voor en na foto’s van Botox behandelingen.

Fronsrimpel

Kraaienpootjes / lijntjes naast de ogen

Voorhoofdsrimpels

Na de behandeling

Na ongeveer 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de botox zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of voor een Botox behandeling?

Boek hier jouw afspraak

Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Botox

€ 150,-

1 zone Botox

  • Fronsrimpel
  • Voorhoofdsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Putjes in de kin
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.