Fillers

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door de statische elementen in het gelaat, zoals ogen, neus en mond, maar ook de bewegingen van je gezicht dragen bij aan jouw aantrekkelijkheid. Expressies in het gezicht reflecteren je emoties en onthullen jouw karakter. Het zijn juist deze subtiele variaties die jouw charme creëren en je uniek maken. Om je natuurlijke uitstraling te behouden gebruiken we in Laurium klinieken de eerste en enige filler die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen: Teosyal RHA van TEOXANE uit Genève, Zwitserland. TEOXANE is één van de grootste hyaluronzuur fabrikanten ter wereld. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 6 miljoen behandelingen met Teosyal fillers uitgevoerd! Laurium klinieken hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA (Resilient Hyaluronic Acid) fillers onderscheiden zich van alle overige fillers die tot dusverre beschikbaar waren, doordat het hyaluronzuur zachter en veerkrachtiger is en daardoor uitermate geschikt is om in de bewegende delen van je gelaat te worden geïnjecteerd. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen die je met je gezicht maakt mee, om vervolgens tijdens ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat van een RHA behandeling is verbluffend natuurlijker en duurzamer dan met alle overige fillers behaald kan worden. Bekijk de werking van de RHA filler versus de traditionele fillers in onderstaande video.

De meest veilige en natuurlijke filler van dit moment

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd de juiste weerstand om een liftend effect te geven. Bovendien is RHA de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum verkleind wordt.

“Je expressie maakt wie je bent, waarom houd je het niet natuurlijk?”

Pijnloze behandeling

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal comfort tijdens je behandeling. Omdat het product zachter is en daardoor minder weerstand geeft tijdens het injecteren, voel je nog minder van de behandeling.

Resultaten fillers

Behandeling marionetlijnen en wangen met Teosyal RHA 4.


Behandeling marionetlijnen met Teosyal fillers.


Behandeling traangootjes met Redensity II.


Lippen behandeld met Teosyal fillers.


Lippen behandeld met Teosyal fillers.

Controle afspraak

Zoals bij iedere behandeling bij Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug bij de behandelend arts en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan gratis nog wat extra gecorrigeerd.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een filler behandeling?

Boek afspraak

Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op 088-0159100.

Fillers

v.a. €250,-

  • Lippen
  • Neus-/lippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Traangootjes
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.