Fillers

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door de statische elementen in het gelaat, zoals ogen, neus en mond, maar ook de bewegingen van je gezicht dragen bij aan jouw aantrekkelijkheid. Expressies in het gezicht reflecteren je emoties en onthullen jouw karakter. Het zijn juist deze subtiele variaties die jouw charme creëren en je uniek maken. Om je natuurlijke uitstraling te behouden gebruiken we in Laurium klinieken de eerste en enige filler die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen: Teosyal RHA van TEOXANE uit Genève, Zwitserland. TEOXANE is één van de grootste hyaluronzuur fabrikanten ter wereld. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 6 miljoen behandelingen met Teosyal fillers uitgevoerd! Laurium klinieken hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA (Resilient Hyaluronic Acid) fillers onderscheiden zich van alle overige fillers die tot dusverre beschikbaar waren, doordat het hyaluronzuur zachter en veerkrachtiger is en daardoor uitermate geschikt is om in de bewegende delen van je gelaat te worden geïnjecteerd. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen die je met je gezicht maakt mee, om vervolgens tijdens ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat van een RHA behandeling is verbluffend natuurlijker en duurzamer dan met alle overige fillers behaald kan worden. Bekijk de werking van de RHA filler versus de traditionele fillers in onderstaande video.

De meest veilige en natuurlijke filler van dit moment

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd de juiste weerstand om een liftend effect te geven. Bovendien is RHA de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum verkleind wordt.

“Je expressie maakt wie je bent, waarom houd je het niet natuurlijk?”

Pijnloze behandeling

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal comfort tijdens je behandeling. Omdat het product zachter is en daardoor minder weerstand geeft tijdens het injecteren, voel je nog minder van de behandeling.

Resultaten fillers

Behandeling marionetlijnen en wangen met Teosyal RHA 4.


Behandeling marionetlijnen met Teosyal fillers.


Behandeling traangootjes met Redensity II.


Lippen behandeld met Teosyal fillers.


Lippen behandeld met Teosyal fillers.

Controle afspraak

Zoals bij iedere behandeling bij Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug bij de behandelend arts en wordt het resultaat bekeken.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een filler behandeling?

Boek afspraak

Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op 088-0159100.

Fillers

v.a. €250,-

  • Duur: 30 minuten
  • Lippen
  • Neus-/lippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Traangootjes
Behandeling boeken

FAQ

Onze fillers van Teosyal bestaan uit hyaluronzuur. Deze fillers trekken vocht aan waardoor ze voor meer volume zorgen in het gezicht en rimpels kunnen opvullen. Bijvoorbeeld voor het creëren van volume in je jukbeenderen, kaaklijn of lippen. Maar ook het opvullen van rimpels tussen je neus en mond, afhangende mondhoeken of rimpels boven de mond.

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden. Na de behandeling van de lippen of traangootjes kan de zwelling iets langer aanhouden en kunnen ze er tijdelijk enigszins ongelijkmatig uitzien. Dit trekt binnen ongeveer 2 weken bij.

De eerste week na een filler behandeling adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

De eerste maand na de behandeling met een filler kan er sprake zijn van zwelling, of kunnen er tijdelijk kleine bobbeltjes te zien en / of te voelen zijn.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Na behandeling met een filler is er direct resultaat zichtbaar, maar is het resultaat na 2 – 4 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een filler behandeling blijft gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Een filler behandeling wordt ingezet voor het behandelen van: volume in de lippen, rokerslijntjes, neus- lippenplooi, marionetlijnen, volume in het gezicht, volume in de jukbeenderen, verstrakken van de kaaklijn, vullen van de traangootjes.

Omdat het per persoon afhankelijk is hoeveel materiaal er nodig is, hanteren wij prijzen per ml. Deze prijzen zijn vanaf € 250.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.