Fillers

Schoonheid wordt niet alleen bepaald door de statische elementen in het gelaat, zoals ogen, neus en mond, maar ook de bewegingen van je gezicht dragen bij aan jouw aantrekkelijkheid. Expressies in het gezicht reflecteren je emoties en onthullen jouw karakter. Het zijn juist deze subtiele variaties die jouw charme creëren en je uniek maken. Om je natuurlijke uitstraling te behouden gebruiken we in Laurium klinieken de eerste en enige filler die rekening houdt met je gelaatsuitdrukkingen: Teosyal RHA van TEOXANE uit Genève, Zwitserland. TEOXANE is één van de grootste hyaluronzuur fabrikanten ter wereld. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 6 miljoen behandelingen met Teosyal fillers uitgevoerd! Laurium klinieken hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA (Resilient Hyaluronic Acid) fillers onderscheiden zich van alle overige fillers die tot dusverre beschikbaar waren, doordat het hyaluronzuur zachter en veerkrachtiger is en daardoor uitermate geschikt is om in de bewegende delen van je gelaat te worden geïnjecteerd. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen die je met je gezicht maakt mee, om vervolgens tijdens ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat van een RHA behandeling is verbluffend natuurlijker en duurzamer dan met alle overige fillers behaald kan worden. Bekijk de werking van de RHA filler versus de traditionele fillers in onderstaande video.

De meest veilige en natuurlijke filler van dit moment

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd de juiste weerstand om een liftend effect te geven. Bovendien is RHA de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum verkleind wordt.

“Je expressie maakt wie je bent, waarom houd je het niet natuurlijk?”

Pijnloze behandeling

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal comfort tijdens je behandeling. Omdat het product zachter is en daardoor minder weerstand geeft tijdens het injecteren, voel je nog minder van de behandeling.

Controle afspraak

Zoals bij iedere behandeling bij Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug bij de behandelend arts en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan gratis nog wat extra gecorrigeerd.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een filler behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Fillers

v.a. €250,-

  • Lippen
  • Neus-/lippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Traangootjes
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.