Observ huidscan

De Observ 520x is de eerste stap naar een mooiere en betere huid. Een unieke huidanalyse die al jouw huidkenmerken in kaart brengt door middel van foto’s in de diepere huidlagen. Hierdoor kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan de oppervlakte zichtbaar zijn. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden in de loop van de tijd zichtbaar. Wanneer we er op tijd bij zijn, kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen.

Op basis van je gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van onze Huid+ Professional én de OBSERV-huidanalyse wordt bepaald wat de beste aanpak is om jouw ideale huid te bereiken zodat je er stralend uit ziet. Maak nu een afspraak voor een gratis huidscan waarmee we de conditie en de leeftijd van je huid kunnen ontdekken én verbeteren!

OBSERV 520x: de innovatie op het gebied van huidanalyse

Wij maken gebruik van de OBSERV 520x: de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. De OBSERV 520x brengt al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld en geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid en de diepere huidlagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Binnen 8 seconden maakt de OBSERV 8 foto’s tot in de diepere huidlagen. Het geeft een analyse van:

 • jouw huidstructuur
 • talgproductie
 • rosacea
 • couperose
 • pigmentverschuivingen
 • grove poriën
 • zonbeschadigingen

Behandelplan op maat

Op basis van de uitkomsten van de huidscan kan onze Huid+ Professional het juiste behandelplan voor jou opstellen. Ook kunnen we met behulp van de OBSERV 520x de voortgang van jouw behandelingen nauwkeurig monitoren en het resultaat inzichtelijk maken.

Wat zijn jouw voordelen?

 • Een huidanalyse volgens de allernieuwste, meest uitgebreide techniek met zichtbaarheid via 8 verschillende lichtmodi.
 • Jouw foto’s worden opgeslagen in je dossier zodat we het resultaat tijdens de behandelingen kunnen monitoren.
 • Je krijgt inzicht in duidelijk zichtbare resultaten van behandelingen en productgebruik.

Meet & Treat

Ben je al overtuigd van onze aanpak en sta je te trappelen om jouw huidproblemen aan te pakken, of om je huid nóg mooier te krijgen? Dan raden wij onze Meet & Treat behandeling aan. Tijdens de Meet & Treat krijg je een uitgebreide huidanalyse op basis van de OBSERV 520x huidscan. Op basis van deze analyse bespreekt de Huid+ Professional jouw wensen en adviseert zij een behandelplan en producten voor thuis om jouw ideale huid te bereiken. Aansluitend start je meteen met de eerste behandeling van jouw behandeltraject. Lees hier meer over de Meet & Treat behandeling.

Maak nu jouw afspraak!

Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor jouw gratis huidscan via onderstaande button. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.


Gratis Anti Aging Huidscan

Observ huidscan

Gratis

 • Duur: 30 minuten
 • Scan van de diepere huidlagen
 • 8 soorten foto’s
 • Behandelplan op maat
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.