Indiba® Deep Care RF

INDIBA® is dé specialist op het gebied van radiofrequentie en biedt de meest comfortabele en veilige behandeling om je huid van binnenuit te vitaliseren, verstevigen en effectief te vernieuwen.

Naarmate we ouder worden gaan onze cellen steeds minder goed presteren. Tijdens het verouderingsproces vertraagt de stofwisseling van cellen, verliest de huid collageen, vernauwen onze bloedvaatjes en heeft ons lymfestelsel steeds meer moeite om afvalstoffen te verwijderen. Ook de vernieuwing van huidcellen gaat steeds minder snel. Dit verouderingsproces uit zich in:

 • Verslapping bij de wangen, kaaklijn en hals
 • Plaatselijke vetophoping onder de kin
 • Rimpels en lijntjes
 • Grove poriën en een grauwe huid
 • Wallen en kringen om de ogen

Verlang jij ook naar een…

 • Strakke huid
 • Stevige huid
 • Mooi gevormde kin & kaaklijn
 • Natuurlijke huidlift zonder snijden!
 • Veilig, comfortabel & pijnloos!

Boek dan nu jouw afspraak

 

Boek afspraak

Huidverjonging

Diverse factoren zoals huidveroudering, luchtvervuiling, zonschade, etc. zorgen ervoor dat de cellen en het weefsel in de huid versnelt veroudert.  Dit is vaak als eerste zichtbaar in het gezicht. Indiba® Deep Care RF stimuleert de aanmaak van collageen- en elastinevezels, hydrateert de huid, maakt de huid voller, vermindert rimpels en maakt de huid egaler. De beste en meest duurzame resultaten van huidverjonging worden behaald bij een kuur van opvolgende behandelingen. Wanneer de laag die collageen produceert herhaaldelijk wordt verwarmd, wordt de huid gestimuleerd om meer collageen te produceren. Daarnaast profiteren we bij een kuur optimaal van de herstellende werking op de cel functie. Hiermee wordt het eigen vernieuwend en herstellend vermogen van weefsels gestimuleerd. Een kuur wordt doorgaans, afhankelijk van jouw huidconditie, uitgevoerd in 6 tot 9 sessies.

Huidverstrakking

Indiba® Deep Care RF zet je huid direct aan het werk. De doorbloeding wordt geactiveerd, waardoor voedingsstoffen op de juiste plek terecht komen en afvalstoffen worden afgevoerd. De radiofrequente energie dringt tot diep in de huid door en verwarmt het aanwezige collageen en de huidlaag die collageen produceert. Hierdoor trekken de aanwezige collageenvezels samen wat zorgt voor een liftend effect van de huid.

Vetreductie en contourverbetering

Indiba® Deep Care RF biedt een non-operatieve oplossing om vet te verminderen. Door het toepassen van de unieke constante radiofrequente energie wordt de vetlaag verwarmd waardoor vetcellen verkleinen en geëlimineerd worden. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verminderen van een onderkin en een verstrakking van de kaaklijn. Bovendien is de behandeling pijnloos en door de warmte wordt deze als aangenaam ervaren.

Voordelen Indiba® Deep Care RF

 • Bijzonder effectief en snelle resultaten
 • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
 • Onmiddellijk resultaat, al vanaf de eerste behandeling
 • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
 • Geen huidirritatie en geen sporen, dus perfect als lunch time treatment
 • De huid wordt niet beschadigd, geen downtime
 • Kan onbeperkt herhaald worden
 • Ideale behandeling het hele jaar door
 • Ontspannende wellnessbeleving als bonus

Indiba® Deep Care RF behandelkuur

Om de huid van binnenuit duurzaam te verbeteren én te verjongen, is altijd een volledige kuur aan behandelingen nodig. Hierdoor wordt de productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd wat zich vervolgens in de huid opbouwt. Dit zorgt voor contourverbetering, stevigheid, verstrakking en hydratatie van de huid met een energieke, frisse en gezonde uitstraling als langdurig resultaat.

Een Indiba® Deep Care RF kuur wordt, afhankelijk van het advies gebaseerd op jouw huidconditie, uitgevoerd in 6 tot 9 sessies die zo kort mogelijk na elkaar opgevolgd dienen te worden om zodoende optimaal van het gewenste cumulatieve effect te profiteren. Omdat Indiba® Deep Care RF de huid niet beschadigd, de behandeling geen hersteltijd kent en geen sporen achterlaat, is deze onbeperkt en gemakkelijk tussen je dagelijkse bezigheden door te plannen.

Resultaten Indiba® Deep Care RF

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Boek jouw afspraak

Indiba® Deep Care RF

v.a. € 130,-

 • Duur v.a.: 30 minuten
 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging
 • Pijnloos en veilig
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.