INDIBA® SkinLift

INDIBA® uit Barcelona is wereldleider op het gebied van Radio-Frequency (RF) en staat in de medische wereld bekend om het wetenschappelijk onderzoek dat de laatste 35 jaar is uitgevoerd op dit gebied. De gepatenteerde technologie heeft vele mensen geholpen om hun schoonheid te versterken, sneller te herstellen en kwaliteit van leven te verbeteren.

De INDIBA® SkinLift is een baanbrekende RF-behandelmethode met ‘cel-boost-technologie’ die je huid van binnenuit weer vitaal maakt en is ontwikkeld om op een veilige en pijnloze wijze de huid te verstrakken, te verstevigen en te verjongen, zonder prikken of snijden! Het unieke van deze behandeling is dat het als enige een herstellende werking op de cellen heeft waardoor jouw eigen natuurlijk vermogen om weefsels te vernieuwen een boost krijgt. De cellen gaan weer optimaal functioneren waardoor de huid van binnenuit gezond wordt en jij weer gaat stralen. Deze exclusieve behandeling kan zonder verdoving uitgevoerd worden en wordt als warm en aangenaam ervaren.

De INDIBA® SkinLift helpt bij het verbeteren van de slaphangende, verouderende huid van het gezicht, hals en decolleté. Naast het liftende effect helpt deze behandeling eveneens tegen het verminderen van wallen rondom de ogen, het verbeteren van de kin- / kaakcontouren, het verzachten van rimpels en het verfijnen van de algehele huidstructuur. Het resultaat is een prachtige elastische en verjongde huid met een natuurlijke glow!

INDIBA® SkinLift als enkele behandeling

De eerste positieve effecten van de behandeling op de huid zijn al na één sessie zichtbaar! We spreken in dit geval echter nog van een flash-effect. Het reeds aanwezige collageen in de huid trekt samen en de bloedstroom wordt gestimuleerd wat direct een verstrakkend effect en betere doorbloeding van de huid veroorzaakt. Hierdoor is de INDIBA® SkinLift ook zeer geschikt als skinbooster om je huid even een tijdelijke oppepper te geven; wat interessant is voor als je bijvoorbeeld een feestje of event hebt waar jij er op je best uit wilt zien.

INDIBA® SkinLift in kuurvorm

Om het flash-effect in een langdurig resultaat om te zetten, is altijd een volledige kuur nodig. Hierdoor wordt de eigen productie van nieuw collageen en elastine gestimuleerd wat zich vervolgens in de huid opbouwt. Dit zorgt voor meer stevigheid, verstrakking en hydratatie van de huid op lange termijn met een energieke, frisse en gezonde uitstraling als resultaat. Een kuur wordt, afhankelijk van jouw huidconditie, uitgevoerd in 6 tot 12 sessies die zo kort mogelijk na elkaar opgevolgd dienen te worden om zodoende optimaal van het gewenste cumulatieve effect te profiteren. Een enkele behandeling duurt ongeveer 20 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

INDIBA® SkinLift onderhoudsbehandeling

Om het behaalde resultaat na de kuur zo lang mogelijk te behouden en nog verder te verbeteren, adviseren wij om eens in de 4 à 6 weken de INDIBA® SkinLift onderhoudsbehandeling te ondergaan. Deze complete en weldadige onderhoudsbehandeling combineert de INDIBA® SkinLift met een klassieke facial, waarbij de huid wordt gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden gemodelleerd. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van één van de zes door INDIBA® ontwikkelde tussenstoffen, die eveneens als verzorgende maskers dienen. Deze tussenstoffen zijn voorzien van actieve werkstoffen die op jouw specifieke huidbehoefte zijn afgestemd. Omdat INDIBA® SkinLift de huid niet beschadigd, de behandeling geen hersteltijd kent en geen sporen achterlaat, is deze onbeperkt en gemakkelijk tussen je dagelijkse bezigheden door te plannen.

Resultaten INDIBA® SkinLift

Geschikt voor het behandelen van:

 • Huidverslapping (wangen, kaaklijn, hals en decolleté)
 • Littekens
 • Wallen en kringen rondom de ogen
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Plaatselijke vetophoping (onderkin, hamsterwangen)
 • Huidveroudering in het algemeen

 Voordelen INDIBA® SkinLift:

 • Bijzonder effectief en snelle resultaten
 • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
 • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
 • Geen huidirritatie, dus perfect als lunch time treatment
 • Huid wordt niet beschadigd, geen downtime
 • Kan onbeperkt herhaald worden
 • Niet seizoensgebonden
 • Ontspannende behandeling

 Contra-indicaties:

 • Beschadigingen aan het huidoppervlak (eczeem, verwondingen, ontstekingen)
 • Mensen met actieve lichaamsimplantaten zoals cochleaire implantaten of cardiostimulatoren
 • Zwangerschap

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Boek jouw afspraak

INDIBA® SkinLift

v.a. € 115

 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging
 • Pijnloos en veilig
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.