Kaaklijn

Een scherpe, strakke kaaklijn geeft een jeugdige en ook krachtige uitstraling aan het gezicht. Zijn de contouren in je gezicht niet strak, maar zou je dit wel graag willen? Dan kunnen fillers een oplossing zijn! Met een filler kunnen onze artsen je kaaklijn verstrakken door het gezicht te ‘shapen’. Dit is ook een populaire behandeling onder de mannen.

Controle afspraak

Zoals bij iedere behandeling bij Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug bij de behandelend arts en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gecorrigeerd.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of voor een filler behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen naar onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Kaaklijn

€ 700,-

  • 2,4 ml Teosyal fillers
  • 12-18 maanden resultaat
  • Inclusief controle afspraak
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.