Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijntjes naast de ogen. Deze worden ook vaak lachrimpeltjes genoemd. Dit omdat ze vaak ontstaan door het samenknijpen van de ogen tijdens het lachen, maar ook door het kijken naar fel (zon)licht bijvoorbeeld. Kraaienpootjes ontwikkelen zich vaak als eerste rimpels. De één vindt ze charmant, de ander is ze liever kwijt dan rijk.

Kraaienpootjes ontstaan doordat de huid rondom de ogen minder elastisch wordt naarmate we ouder worden. Tijdens het lachen, of het knijpen met de ogen trekt de huid rond de ogen zich samen. Aangezien deze huid door de jaren heen een stuk dunner wordt, schiet de huid steeds minder snel terug in de plooi.

Na de behandeling

Na ongeveer 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht je na deze periode nog vragen hebben over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de botox zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan je kraaienpootjes en wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een Botox behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Kraaienpootjes

€ 150,-

1 zone Botox

  • Kraaienpootjes
  • Originele BOTOX®
  • Circa 4-5 maanden effect
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.