Kraaienpootjes

Kraaienpootjes zijn de lijntjes naast de ogen. Deze worden ook vaak lachrimpeltjes genoemd. Dit omdat ze vaak ontstaan door het samenknijpen van de ogen tijdens het lachen, maar ook door het kijken naar fel (zon)licht bijvoorbeeld. Kraaienpootjes ontwikkelen zich vaak als eerste rimpels. De één vindt ze charmant, de ander is ze liever kwijt dan rijk.

Kraaienpootjes ontstaan doordat de huid rondom de ogen minder elastisch wordt naarmate we ouder worden. Tijdens het lachen, of het knijpen met de ogen trekt de huid rond de ogen zich samen. Aangezien deze huid door de jaren heen een stuk dunner wordt, schiet de huid steeds minder snel terug in de plooi.

Na de behandeling

Na ongeveer 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht je na deze periode nog vragen hebben over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de behandeling zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan je kraaienpootjes en wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Kraaienpootjes

€ 150,-

1 zone

  • Duur: 15 minuten
  • Kraaienpootjes
  • Echte merk Botox
  • Circa 3-4 maanden effect
Behandeling boeken

FAQ

Direct na de behandeling van de kraaienpootjes kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden.

De eerste 24 uur na een behandeling van de kraaienpootjes adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Het resultaat van een kraaienpootjes behandeling met botox is gemiddeld na 2 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een kraaienpootjes behandeling is drie tot vier maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Een behandeling van de kraaienpootjes met botox kost € 150.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.