Lipfillers

Onze lip fillers geven jouw lippen weer een mooie en volle vorm. Net als de ogen trekken ook de lippen veel aandacht wanneer iemand naar je gezicht kijkt. De lippen zijn namelijk echte blikvangers. Mooie en goed gevulde lippen worden door veel mensen als aantrekkelijk ervaren. Dit komt doordat ze een jeugdige en sensuele uitstraling geven. Wil jij dus aan de hand van lip fillers je lippen weer deze jeugdige uitstraling teruggeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lip fillers steeds populairder

Het behandelen van de lippen wordt steeds populairder. Veel jonge vrouwen laten zich inspireren door vloggers en modellen. Ook zij komen namelijk vaak met wat vollere lippen. Deze stijging in de populariteit komt vooral doordat een lipvergroting een kleine ingreep is. Het hyaluronzuur in onze speciale Teosyal lipfillers is een lichaamseigen stof en wordt na 6 tot 12 maanden op een natuurlijke wijze afgebroken. Het is dus niet permanent! 

Ook bij de wat oudere doelgroep zijn lip fillers erg populair. De redenen hiervoor die wij vaak horen van de wat oudere doelgroep zijn:

 • Rokerslijntjes wegwerken
 • Streepjescode wegwerken
 • Herstellen van de volume

Bij Laurium klinieken hanteren wij voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar. Benieuwd hoe het resultaat bij ons eruitziet?

 
Nb. De na foto in foto 1 is direct na de behandeling gemaakt, waardoor de lippen nog wat rood en gezwollen zijn.

Onze lip fillers zijn veilig

Wij maken in onze kliniek gebruik van Teosyal RHA lip fillers, de winnaar van de Anti-Ageing & Beauty Trophy 2016. De RHA lijn is een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur, dat speciaal geschikt is voor de lippen. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van de lippen mee. Dit zorgt voor een natuurlijker resultaat dan andere fillers

Waar moet je op letten bij een lip filler behandeling?

Het lippengebied is een moeilijk gebied om te injecteren doordat er veel factoren zijn waar een arts tijdens het injecteren rekening mee moet houden. Denk hierbij aan factoren als:

 • De verhouding boven- en onderlip,
 • Het liprandje
 • Het middel waarmee geïnjecteerd wordt.

Het middel mag niet te dik en te stevig zijn. Veel mensen zijn bang voor de zogenaamde ‘Donald Duck’ lippen. Dit effect ontstaat wanneer er teveel in het liprandje (de overgang van de huid naar het liprood) is geïnjecteerd. Om dit te voorkomen is het belangrijk om altijd te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek die met de juiste producten werkt.

 

 

Plan een afspraak

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of filler behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Lipfillers

v.a. €250,-

 • Duur: 30 minuten
 • Liplijn accentueren
 • Volume in de lippen
 • Natuurlijk resultaat
 • Veerkrachtige filler
Behandeling boeken

FAQ

Onze fillers van Teosyal bestaan uit hyaluronzuur. Deze fillers trekken vocht aan waardoor ze voor meer volume zorgen in bijvoorbeeld de lippen.

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden. Na de behandeling van de lippen kan de zwelling iets langer aanhouden en kunnen ze er tijdelijk enigszins ongelijkmatig uitzien. Dit trekt binnen ongeveer 2 weken bij.

De eerste week na een lipfiller behandeling adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

De eerste maand na de behandeling met een lipfiller kan er sprake zijn van zwelling, of kunnen er tijdelijk kleine bobbeltjes te zien en / of te voelen zijn.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Na behandeling met een filler is er direct resultaat zichtbaar, maar is het resultaat na 2 – 4 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een filler behandeling blijft gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.