Lipfillers

Je lippen trekken de eerste aandacht van je gezicht. Lippen zijn echte blikvangers. Mooi gevormde lippen worden als aantrekkelijk ervaren. Ze geven een jeugdige en sensuele uitstraling. Het behandelen van de lippen is de laatste jaren erg populair. Jonge vrouwen laten zich inspireren door vloggers en modellen en komen vaak voor wat vollere lippen. Een lipvergroting is een kleine ingreep. Het hyaluronzuur in onze speciale Teosyal lipfillers is een lichaamseigen stof en wordt na 6 tot 12 maanden op een natuurlijke wijze afgebroken. Het is dus niet permanent! Een behandeling van de lippen blijft ook bij een wat oudere doelgroep zeer populair. Het herstellen van volume, maar ook het verminderen van de zogenoemde ‘rokerslijntjes’, of ‘streepjescode’ boven de lippen zijn veelvoorkomende wensen. Laurium klinieken hanteert voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar.

Veilige lip fillers

Wij maken in onze kliniek gebruik van Teosyal RHA lip fillers, de winnaar van de Anti-Ageing & Beauty Trophy 2016. De RHA lijn is een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur, dat speciaal geschikt voor de lippen. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van de lippen mee. Het resultaat is natuurlijker dan bij andere fillers.

Waar moet je op letten bij een lip filler behandeling?

Het lippengebied is een moeilijk gebied om te injecteren omdat er veel factoren zijn waar een arts tijdens het injecteren rekening mee moet houden, zoals de verhouding boven- en onderlip, het liprandje en het middel waarmee geïnjecteerd wordt. Het middel mag niet te dik en te stevig zijn. Veel mensen zijn bang voor de zogenaamde ‘Donald Duck’ lippen. Dit ontstaat als er teveel in het liprandje (de overgang van de huid naar het liprood) is geïnjecteerd. Om dit te voorkomen is het belangrijk om altijd te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek die met de juiste producten werkt.

lippen-1

liplijn

Voor en na foto’s

7b08ea64-51ed-40d1-b384-739caf7a52d0

lippen-voor-na2

Lipfillers

v.a. €250,-

  • Liplijn accentueren
  • Volume in de lippen
  • Natuurlijk resultaat
  • Veerkrachtige filler
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.