Lipfillers

Onze lip fillers geven jouw lippen weer een mooie en volle vorm. Net als de ogen trekken ook de lippen veel aandacht wanneer iemand naar je gezicht kijkt. De lippen zijn namelijk echte blikvangers. Mooie en goed gevulde lippen worden door veel mensen als aantrekkelijk ervaren. Dit komt doordat ze een jeugdige en sensuele uitstraling geven. Wil jij dus aan de hand van lip fillers je lippen weer deze jeugdige uitstraling teruggeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lip fillers steeds populairder

Het behandelen van de lippen wordt steeds populairder. Veel jonge vrouwen laten zich inspireren door vloggers en modellen. Ook zij komen namelijk vaak met wat vollere lippen. Deze stijging in de populariteit komt vooral doordat een lipvergroting een kleine ingreep is. Het hyaluronzuur in onze speciale Teosyal lipfillers is een lichaamseigen stof en wordt na 6 tot 12 maanden op een natuurlijke wijze afgebroken. Het is dus niet permanent! 

Ook bij de wat oudere doelgroep zijn lip fillers erg populair. De redenen hiervoor die wij vaak horen van de wat oudere doelgroep zijn:

  • Rokerslijntjes wegwerken
  • Streepjescode wegwerken
  • Herstellen van de volume

Bij Laurium klinieken hanteren wij voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar. Benieuwd hoe het resultaat bij ons eruitziet?

 
Nb. De na foto in foto 1 is direct na de behandeling gemaakt, waardoor de lippen nog wat rood en gezwollen zijn.

Onze lip fillers zijn veilig

Wij maken in onze kliniek gebruik van Teosyal RHA lip fillers, de winnaar van de Anti-Ageing & Beauty Trophy 2016. De RHA lijn is een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur, dat speciaal geschikt is voor de lippen. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van de lippen mee. Dit zorgt voor een natuurlijker resultaat dan andere fillers

Waar moet je op letten bij een lip filler behandeling?

Het lippengebied is een moeilijk gebied om te injecteren doordat er veel factoren zijn waar een arts tijdens het injecteren rekening mee moet houden. Denk hierbij aan factoren als:

  • De verhouding boven- en onderlip,
  • Het liprandje
  • Het middel waarmee geïnjecteerd wordt.

Het middel mag niet te dik en te stevig zijn. Veel mensen zijn bang voor de zogenaamde ‘Donald Duck’ lippen. Dit effect ontstaat wanneer er teveel in het liprandje (de overgang van de huid naar het liprood) is geïnjecteerd. Om dit te voorkomen is het belangrijk om altijd te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek die met de juiste producten werkt.

 

 

Plan een afspraak

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of filler behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Lipfillers

v.a. €250,-

  • Liplijn accentueren
  • Volume in de lippen
  • Natuurlijk resultaat
  • Veerkrachtige filler
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.