Lipfillers

Je lippen trekken de eerste aandacht van je gezicht. Lippen zijn echte blikvangers. Mooi gevormde lippen worden als aantrekkelijk ervaren. Ze geven een jeugdige en sensuele uitstraling. Het behandelen van de lippen is de laatste jaren erg populair. Jonge vrouwen laten zich inspireren door vloggers en modellen en komen vaak voor wat vollere lippen. Een lipvergroting is een kleine ingreep. Het hyaluronzuur in onze speciale Teosyal lipfillers is een lichaamseigen stof en wordt na 6 tot 12 maanden op een natuurlijke wijze afgebroken. Het is dus niet permanent! Een behandeling van de lippen blijft ook bij een wat oudere doelgroep zeer populair. Het herstellen van volume, maar ook het verminderen van de zogenoemde ‘rokerslijntjes’, of ‘streepjescode’ boven de lippen zijn veelvoorkomende wensen. Laurium klinieken hanteert voor deze behandeling een minimale leeftijd van 21 jaar.

Veilige lip fillers

Wij maken in onze kliniek gebruik van Teosyal RHA lip fillers, de winnaar van de Anti-Ageing & Beauty Trophy 2016. De RHA lijn is een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur, dat speciaal geschikt voor de lippen. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van de lippen mee. Het resultaat is natuurlijker dan bij andere fillers.

Waar moet je op letten bij een lip filler behandeling?

Het lippengebied is een moeilijk gebied om te injecteren omdat er veel factoren zijn waar een arts tijdens het injecteren rekening mee moet houden, zoals de verhouding boven- en onderlip, het liprandje en het middel waarmee geïnjecteerd wordt. Het middel mag niet te dik en te stevig zijn. Veel mensen zijn bang voor de zogenaamde ‘Donald Duck’ lippen. Dit ontstaat als er teveel in het liprandje (de overgang van de huid naar het liprood) is geïnjecteerd. Om dit te voorkomen is het belangrijk om altijd te kiezen voor een gespecialiseerde kliniek die met de juiste producten werkt.

 

Voor en na foto’s

 

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of filler behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Lipfillers

v.a. €250,-

  • Liplijn accentueren
  • Volume in de lippen
  • Natuurlijk resultaat
  • Veerkrachtige filler
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Is botox veilig?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Ja, botuline toxine van het merk BOTOX® is absoluut veilig. Het is één van de meest onderzochte medicijnen en wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in de medische sector. De lange termijn effecten zijn dus bekend. Het is wel belangrijk dat je de behandeling laat uitvoeren door deskundige artsen in een betrouwbare praktijk.

Uitgelichte vraag

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Botox wordt gebruikt om de spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Deze rimpelbehandeling is dan ook alleen geschikt voor rimpels veroorzaakt door overmatig gebruik van de spieren. Voorbeelden zijn: kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. Een filler behandeling is geschikt om volumeverlies in het gezicht te herstellen, of om diepe lijnen in het gezicht op te vullen. Voorbeelden hiervan zijn: wanglijnen, neus-lippenplooi, mondhoeken, maar ook contourvorming van de kaak en/of jukbenen.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.