Liquid facelift

Zou je graag je jeugdige uitstraling terug willen in je gezicht? Dan is de liquid facelift wellicht iets voor jou! Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van Botox in combinatie met injectables die zorgen voor meer volume en minder rimpels, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er komt dus geen chirurgie aan te pas. Je huid wordt strakker, stralender en jonger!

“Een prachtige behandeling! Blij met het resultaat. Complimenten aan de arts en het personeel, ze zijn allemaal zeer klantvriendelijk.”

Wat is een liquid Facelift behandeling?

Een liquid facelift behandeling is een combinatiebehandeling van Botox en injectables. Op deze manier kunnen diverse rimpels in het gezicht worden aangepakt en op een subtiele manier worden verminderd of geheel verwijderd. Ook kan er meer volume worden aangebracht in het gezicht. Het is per persoon verschillend in welk gebied van het gezicht we meer volume moeten aanbrengen om te komen tot een mooi esthetisch resultaat. Enkele regio’s in het gezicht waar we meer volume kunnen creëren zijn:

• de slapen
• de jukbeenderen
• de neuslippenplooi
• de wangen en
• de mondhoeken & kaaklijn

Ook de fronsrimpel, kraaienpootjes en / of voorhoofdsrimpels kunnen worden aangepakt! De artsen van Laurium Klinieken adviseren je welk gebied of welke combinatie hiervan het meeste effect bij jou geeft.

peeling kuur bindweefsel

Hoe gaat een liquid facelift procedure?

Een Liquid Facelift behandeling bestaat uit het volgende:

• 2 x zones Botox
• 3,0 ml TEOSYAL filler

Onze cosmetisch arts bekijkt samen met jou welke regio’s behandeld worden. Bijvoorbeeld het behandelen van de fronsrimpel en de voorhoofdsrimpels, maar ook het creëren van volume in de jukbeenderen en het opvullen van de neuslippenplooi. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar!

De voordelen van een liquid facelift

De resultaten van een liquid facelift behandeling blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het voordeel van deze behandeling is dat er geen chirurgie aan te pas komt zoals bij de meeste facelifts. Wij maken enkel gebruik van het echte merk Botox en de fillers van Teosyal (TEOXANE), welke beide veilige en kwalitatief hoogwaardige producten zijn om te gebruiken. De behandeling is nagenoeg pijnloos door de toevoeging van het verdovingsmiddel lidocaïne in de Teosyal fillers. Enkele voordelen van een liquid facelift op een rij:

• Natuurlijke uitstraling
• ‘Facelift’ zonder operatie
• Geen narcose
• Geen littekens
• Direct resultaat

Neem contact met ons op

Is een liquid facelift wat voor jou of heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven je altijd een deskundig advies.

Boek jouw afspraak

Stoor jij je aan je vermoeide, of verouderde uiterlijk? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Heb je nog vragen of wil je graag advies hebben op het gebied van facelifts? Neem gerust contact met ons op

Liquid facelift

€ 1.050,-

  • 2 zones Botox
  • 3,0 ml filler Teosyal
  • Meer volume in gezicht
  • Natuurlijke uitstraling
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.