Liquid facelift

Zou je graag je jeugdige uitstraling terug willen in je gezicht? Dan is de liquid facelift wellicht iets voor jou! Deze behandeling wordt uitgevoerd door middel van Botuline Toxine in combinatie met injectables die zorgen voor meer volume en minder rimpels, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er komt dus geen chirurgie aan te pas. Je huid wordt strakker, stralender en jonger!

“Een prachtige behandeling! Blij met het resultaat. Complimenten aan de arts en het personeel, ze zijn allemaal zeer klantvriendelijk.”

Wat is een liquid Facelift behandeling?

Een liquid facelift behandeling is een combinatiebehandeling van Botuline Toxine en injectables. Op deze manier kunnen diverse rimpels in het gezicht worden aangepakt en op een subtiele manier worden verminderd of geheel verwijderd. Ook kan er meer volume worden aangebracht in het gezicht. Het is per persoon verschillend in welk gebied van het gezicht we meer volume moeten aanbrengen om te komen tot een mooi esthetisch resultaat. Enkele regio’s in het gezicht waar we meer volume kunnen creëren zijn:

• de slapen
• de jukbeenderen
• de neuslippenplooi
• de wangen en
• de mondhoeken & kaaklijn

Ook de fronsrimpel, kraaienpootjes en / of voorhoofdsrimpels kunnen worden aangepakt! De artsen van Laurium Klinieken adviseren je welk gebied of welke combinatie hiervan het meeste effect bij jou geeft.

peeling kuur bindweefsel

Hoe gaat een liquid facelift procedure?

Een Liquid Facelift behandeling bestaat uit het volgende:

• 2 x zones Botuline Toxine
• 2,4 ml TEOSYAL filler

Onze cosmetisch arts bekijkt samen met jou welke regio’s behandeld worden. Bijvoorbeeld het behandelen van de fronsrimpel en de voorhoofdsrimpels, maar ook het creëren van volume in de jukbeenderen en het opvullen van de neuslippenplooi. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar!

De voordelen van een liquid facelift

De resultaten van een liquid facelift behandeling blijven gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het voordeel van deze behandeling is dat er geen chirurgie aan te pas komt zoals bij de meeste facelifts. Wij maken enkel gebruik van het echte merk B0t0x en de fillers van Teosyal (TEOXANE), welke beide veilige en kwalitatief hoogwaardige producten zijn om te gebruiken. De behandeling is nagenoeg pijnloos door de toevoeging van het verdovingsmiddel lidocaïne in de Teosyal fillers.

Enkele voordelen van een liquid facelift op een rij:

• Natuurlijke uitstraling
• ‘Facelift’ zonder operatie
• Geen narcose
• Geen littekens
• Direct resultaat

Neem contact met ons op

Is een liquid facelift wat voor jou of heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven je altijd een deskundig advies.

Boek jouw afspraak

Stoor jij je aan je vermoeide, of verouderde uiterlijk? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden bij jou. Heb je nog vragen of wil je graag advies hebben op het gebied van facelifts? Neem gerust contact met ons op

Liquid facelift

€ 1.150,-

  • Duur: 45 minuten
  • 2 zones Botuline Toxine
  • 2,4 ml filler Teosyal
  • Meer volume in gezicht
  • Natuurlijke uitstraling
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.