Marionetlijnen

Marionetlijnen geven iemand bij uitstek een minder vrolijk gezicht. Onbedoeld krijg je een treurige uitstraling. Een marionetlijn is de plooi die vanuit de mondhoek naar de kaaklijnen loopt. Het trekt de mond naar beneden waardoor die minder positieve blik ontstaat. Er is echter goed nieuws! De marionetlijnen zijn prima te verzachten met een filler van het merk Teosyal (Teoxane, Genève).

Met de behandeling van de marionetlijnen wordt vaak ook direct gekozen voor een kleine lift van de mondhoeken, waardoor het hele gebied jonger, vriendelijk en vrolijker oogt. Zoals met al onze behandelingen streven wij altijd naar het behoud van jouw eigen, natuurlijke uitdrukking.

Het resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar en zijn de marionetlijnen een stuk minder zichtbaar. Dit resultaat blijft ongeveer 12-18 maanden behouden. Hierna kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Vaak is dan minder materiaal nodig en zijn de kosten voor jou ook wat lager.

Controle

Zoals bij iedere behandeling bij de Laurium Klinieken wordt er direct na je behandeling een controle afspraak gemaakt. Twee weken na je behandeling kom je dan terug en wordt het resultaat bekeken. Indien nodig wordt er dan nog wat extra gecorrigeerd.

Afspraak

Stoor jij je ook aan je afhangende mondhoeken en/of marionetlijnen? Maak dan eenvoudig online een afspraak voor een gratis consult bij één van onze artsen. Zij informeren je uitvoerig over de mogelijkheden. Bellen kan natuurlijk ook!

 

Marionetlijnen

€ 350,-

  • 1,0 ml filler
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.