Meet

Kom je voor het eerst bij ons in de kliniek en wil je graag werken aan een mooiere, gezondere huid? Dan raden wij jou de Meet & Treat behandeling aan. Hier krijg je een uitgebreide huidanalyse, een fijne gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie, een behandelplan op maat en een advies voor productgebruik. Lees hier meer over de Meet & Treat behandeling.

Wil je enkel een kennismaking (meet) met onze kliniek en Huid+ Professional? Dan ben je natuurlijk altijd welkom voor een gratis consult. Je kunt tijdens dit consult een antwoord krijgen op je vragen bij onze Huid+ Professional en zij zal een uitleg geven over onze behandelingen.

Zien we jou voor een consult?

Maak snel en gemakkelijk een afspraak voor een consult (meet) via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Meet

€ 0,-

  • Gratis consult
  • Kennismaking
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.