Migraine

Migraine kan een enorme impact hebben op je dagelijks leven. In veel gevallen wordt de pijn slechts gedeeltelijk bestreden met pijnstillers, terwijl dit met Botuline Toxine juist goed te behandelen is.

Een mogelijke oorzaak van hoofdpijn is het aanspannen van de (aangezicht) spieren. Door te behandelen met Botuline Toxine kunnen de spieren die leiden tot klachten zich ontspannen. Hierdoor kunnen klachten van migraine of spanningshoofdpijn verminderen. Het aantal aanvallen neemt aanzienlijk af en de intensiteit van de migraine / spanningshoofdpijn wordt minder heftig.

Na de behandeling

Een week na de behandeling wordt het effect merkbaar. Het effect houdt tot ongeveer vier maanden aan. In deze periode zullen de migraine aanvallen verminderen. Zodra de klachten weer toenemen, kun je een nieuwe behandeling ondergaan.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Bellen kan natuurlijk ook 088-0159100.

Migraine

v.a. €250,-

  • Duur: 15 minuten
  • Afnemen spanningshoofdpijn
  • Effect merkbaar na 1 week
  • Veilige Botuline Toxine
  • Circa 4 maanden effect
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.