Obagi Acne Peel

De Obagi Acne Peel Treatment is er op gericht om dode huidcellen die voor verstoppingen zorgen, effectief en grondig te verwijderen. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur (beide 1,7%). In combinatie zorgen zij voor een ultieme reiniging van de huid, vermindering van een vette glans en egalisering van de teint. De Obagi Acne Peel Treatment is aan te raden om als eerste behandeling in te zetten indien je je onzuivere huid effectief wilt aanpakken. Deze treatment werkt diep in de huid. Voor onderhoud adviseren wij de Obagi Clear Skin Treament.

Waar bestaat deze behandeling uit?

 • Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser
 • Stap 2: De huid ontvetten met een Obagi toner. De toner zorgt voor een juiste pH-waarde en een grondige reiniging van de poriën.
 • Stap 3: Dieptereiniging om aanwezige ontstekingen, comedonen en overige onzuiverheden te verwijderen.
 • Stap 4: Voorbehandeling van de peeling. De Prep Solution zorgt voor een juiste ontvetting en pH-waarde van de huid met het ingrediënt Witch Hazel, zodat de peeling optimaal en egaal opgenomen wordt.
 • Stap 5: Obagi Blue Peel Radiance. De Blue Peel Radiance is een peeling op basis van 20% salicylzuur en een blend van glycol- en melkzuur (beide 1,7%).
 • Stap 6: Hydrateren. Dit product bevat 20% Glycerine, welke de acne huid intens voedt en hydrateert. Je huid zal hierna zijdezacht aanvoelen.
 • Stap 7: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 25, is rijk aan vitamine K en allantoïne voor een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.
 • Stap 8: Productadvies.

Indicatie: (Actieve) acne, vette of onzuivere huid, grove poriën.
Contra-indicatie: Extreem droge en gevoelige huid, zwangerschap en borstvoeding.
Behandelduur: 45 minuten

Boek nu jouw behandeling!


Boek jouw treatment

Treatment Box Acne Skin

Voor een optimaal resultaat van je behandeling is het van belang om je huid thuis ook goed te verzorgen, met de juiste producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een bijpassende Obagi Treatment Box Acne Skin!

Key ingrediënten in deze box:

 • Benzoyl Peroxide: elimineert bacteriën en zuivert poriën.
 • Salicylzuur: helpt poriën te zuiveren en vuil te verwijderen.
 • Menthol: kalmeert en verzacht de huid om roodheid en irritatie te verminderen.
 • Glycerine: hydrateert de huid en houdt vocht vast.
 • Dimethicone: vormt een barrière om vochtverlies te voorkomen.
 • Niacinamide: ondersteunt de huidbarrière, verzacht fijne lijntjes en rimpels en kalmeert de huid.

Obagi Acne Peel

€ 120,-

 • Duur: 45 minuten
 • Indicatie: (actieve) acne, vette of onzuivere huid, grove poriën.
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.