Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance is één van de meest toonaangevende huidbehandelingen die momenteel beschikbaar is. Het betreft een milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 20% salicylzuur en een mix van glycol- en melkzuur. In slechts 30 minuten verwijdert Obagi Blue Peel Radiance dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd hetgeen eveneens bijdraagt aan een betere huidconditie.

Voor wie is deze peeling geschikt?

Obagi Blue Peel Radiance is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Een eenmalige behandeling is al voldoende om jouw huid een flinke oppepper te geven met een mooie glow als resultaat! In kuurverband kan de Blue Peel Radiance echter worden ingezet om een breed scala aan huidproblemen te behandelen, zoals:

 • fijne lijntjes en rimpeltjes
 • ruwe en oneffen huid
 • grove poriën
 • pigmentatie
 • milde tot matige zonneschade
 • milde acne
 • acne littekens
 • melasma

Welke resultaten kan ik verwachten?

Met nauwelijks of geen hersteltijd kan Blue Peel Radiance het uiterlijk, de textuur, de huidteint en het zachte gevoel van de huid verbeteren. Al na één behandeling met de Blue Peel Radiance zie en voel je deze effecten, maar voor de mooiste resultaten en het behandelen van huidproblemen adviseren wij een reeks 4-6 behandelingen. Doorgaans houd je tussen de behandelingen een interval van twee weken aan.


Voor de behandeling – dag na de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Milde huidschilvering en roodheid na de behandeling zijn normaal. Gebruik na de peeling daarom Obagi Hydrate of Hydrate Luxe om je huid te hydrateren en te kalmeren. Vermijd de zon en gebruik altijd een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30, vooral in de eerste week na de peeling. Wij adviseren de Obagi Sunshield SPF50 voor een optimale bescherming.

Na de Blue Peel Radiance behandeling is je huid extra toegankelijk voor opname van werkzame stoffen. Om de resultaten te behouden en te optimaliseren is het juiste productgebruik voor thuis essentieel. Onze Huid+ Professional adviseert je welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult of voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Obagi Blue Peel Radiance

€ 125,-

 • Acné
 • Vergrote poriën
 • Anti-aging
 • Ruwe / oneffen huid
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.