Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, zeer snelle, veilige en doeltreffende peeling die helpt om de conditie en het uiterlijk van je huid drastisch te verbeteren. Deze Obagi peeling kan gebruikt worden voor een scala aan huidproblemen:

 • fijne lijntjes en rimpels
 • ruwe en oneffen huid
 • grove poriën
 • pigmentatie
 • matige photo-aging
 • milde acné
 • acné littekens
 • melasma

De Obagi peeling verwijderd dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor je huid gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd. Met nauwelijks of geen downtime kan Blue Peel Radiance het uiterlijk en gevoel van de huid verbeteren door deze strakker, gladder en egaler te maken.


Voor de behandeling – dag na de behandeling.

Na de behandeling

Je bereikt al na één behandeling met de Blue Peel Radiance resultaten, hoewel voor de beste resultaten een reeks 4-6 behandelingen het meest effectief is. Doorgaans houd je een interval van twee weken aan. Je kunt milde roodheid en schilfering ervaren na de peeling.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult of voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op 088-0159100.

Obagi Blue Peel Radiance

€ 125,-

 • Acné
 • Vergrote poriën
 • Anti-aging
 • Ruwe / oneffen huid
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.