Obagi Certified Institute

De gezondheid en schoonheid van je huid is van het grootste belang. De visie van Obagi Medical is dat hoogopgeleide en bekwame huidspecialisten een essentiële rol spelen om tot de gewenste resultaten te kunnen komen. Om deze reden schoolt, traint en certificeert de importeur van Obagi Medical in de Benelux jaarlijks vele erkende huidspecialisten in de veilige en effectieve toepassing van haar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Alleen instituten waar tot Obagi Medical Expert opgeleide huidspecialisten werkzaam zijn mogen het predicaat Obagi Certified Institute dragen. Obagi Medical Experts hebben de opleiding met succes afgerond en zijn daarom gekwalificeerd om de beste combinatie van behandelingen en Obagi producten voor uw huid te selecteren.

Een Obagi Medical Expert heeft:

 1. Kennis van het totale Obagi Medical assortiment
 2. Kennis van de anatomie en fysiologie van de huid
 3. Kennis van de werkzame stoffen in de Obagi Medical Producten
 4. Kennis van de indicaties en contra-indicaties met betrekking tot alle Obagi Medical producten

Een bezoek aan een Certified Obagi Institute is daarom een geweldige eerste stap om uw huidverzorgingsdoelen met vertrouwen te bereiken.

Over Obagi Medical

Obagi Medical uit Californië USA is fabrikant van zeer effectieve en krachtige productlijnen voor professioneel gebruik, welke zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen zoals pigmentatie, acné, huidveroudering, zonschade, fijne lijntjes, rimpels, droge huid, vette huid, etc.  adequaat aan te pakken. Een belangrijk kenmerk van de Obagi Medical producten is dat deze getest en gevalideerd zijn op alle huidtypen. Dit is bij veel andere huidverzorgingsproducten niet het geval.

Obagi Medical voert al ruim 30 jaar klinisch onderzoek uit, wat leidt tot een tot bewezen effectiviteit van de producten. De werkstoffen in de producten zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Er wordt dus niet oppervlakkig in de huid gewerkt, maar echt op cellulair niveau. Laurium Klinieken is één van de Obagi Certified Institutes in Nederland!

Obagi Medical productsystemen

Via onderstaande links vind je meer informatie over de producten en productsystemen van Obagi Medical.

 • Obagi360 systeem
 • SuzanObagiMD
 • Obagi-C Fx systeem
 • Obagi Nu-Derm Fx systeem
 • Obagi CLENZIderm MD systeem
 • Obagi Professional-C portfolio
 • Obagi ELASTIderm
 • Obagi Hydrate
 • Obagi Daily Hydro Drops

Obagi Certified Institute

 • Obagi Medical getrainde huidspecialisten
 • Zeer effectieve en krachtige producten
 • Wetenschappelijk bewezen resultaten
 • Geschikt voor alle huidtypen
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.