Obagi Clear Skin Facial

De Clear Skin Treatment is er op gericht om de p. acnes bacterie aan te pakken en verstoppingen in de huid te verwijderen. Met de dieptereiniging in deze behandeling worden de poriën gereinigd. Door gebruik te maken van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur worden dode huidcellen verwijderd om nieuwe verstoppingen van de huid te voorkomen. Salicylzuur reguleert daarbij de talgproductie. Deze behandeling wordt afgesloten met 20% glycerine om de acné geïrriteerde huid intens te voeden en hydrateren.

Waar bestaat deze behandeling uit?

 • Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.
 • Stap 2: De huid ontvetten met een Obagi toner. De toner zorgt voor een juiste pH-waarde en een grondige reiniging van de poriën.
 • Stap 3: Dieptereiniging om aanwezige ontstekingen, comedonen en overige onzuiverheden te verwijderen.
 • Stap 4: Behandelen van poriën en onzuiverheden. De talgproductie wordt gereguleerd met 2% salicylzuur.
 • Stap 5: Behandelen van de p. acnes bacterie. Ontstekingen en acne laesies worden plaatselijk behandeld met 5% Benzoylperoxide.
 • Stap 6: Een exfoliërend masker. Het masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur. Deze actieve ingrediënten verwijderen dode huidcellen. Het resultaat is een hele frisse huid.
 • Stap 7: Hydrateren. Dit product bevat 20% Glycerine, welke de acne huid intens voedt en hydrateert. Je huid zal hierna zijdezacht aanvoelen.
 • Stap 7: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 25, is rijk aan vitamine K en allantoïne voor een optimaal huidherstel, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.
 • Stap 8: Productadvies.

Indicatie: Vette en/of onzuivere huid, (actieve) acne op het gezicht.
Contra-indicatie: Extreem droge en gevoelige huid, zwangerschap en borstvoeding.

Boek nu jouw behandeling!


Boek jouw treatment

Treatment Box Clear Skin

Voor een optimaal resultaat van je behandeling is het van belang om je huid thuis ook goed te verzorgen, met de juiste producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een bijpassende Obagi Treatment Box Clear Skin!

Key ingrediënten in deze box:

 • Aloë Vera: verfrist en helpt ontstekingen te kalmeren.
 • Salicylzuur: helpt poriën te zuiveren en vuil te verwijderen.
 • Menthol: kalmeert en verzacht de huid om roodheid en irritatie te verminderen.
 • Retinol: verfijnt de huidtextuur en teint.
 • Hydromanil: beschermt en hydrateert de huid minimaal 8 uur lang.
 • Niacinamide: ondersteunt de huidbarrière, verzacht fijne lijntjes en rimpels en kalmeert de huid.

Obagi Clear Skin Facial

€ 60,-

 • Duur: 30 minuten
 • Indicatie: Vette en/of onzuivere huid, (actieve) acne in het gezicht.
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.