Obagi Dark Spots Facial

Heb je last van pigmentvlekken, melasma of een vlekkerige huidteint? Dan is de Obagi Goodbye Dark Spots treatment perfect om dit te behandelen. Deze treatment is er op gericht om bestaand pigment te verminderen en de aanmaak van nieuw pigment te remmen. De actieve ingrediënten Arbutine en Vitamine C versterken elkaars werking. Door de toevoeging van een exfoliant worden deze ingrediënten beter opgenomen in de huid. Bij een pigmentgevoelige huid is het extra belangrijk om deze te beschermen tegen alle straling van buitenaf, zoals UVA-, UVB-, VIS-, HEV- en IR-straling.

Waar bestaat deze behandeling uit?

 • Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.
 • Stap 2: De huid zuiveren en in balans brengen met een Obagi toner. De toner zorgt voor optimaal gereinigde huid, bevat vitamine C en bereidt de huid voor op de opname van het ingrediënt Arbutine (stap 3 en 4) voor een sterke vermindering van het pigment.
 • Stap 3: Pigmentbehandeling #1 bestaande uit 10% L-Ascorbinezuur en 4% Arbutine welke de pigmentvlekken afbreken en verminderen.
 • Stap 4: Pigmentbehandeling #2 bestaande uit 7% Arbutine voor een intense pigmentbehandeling.
 • Stap 5: Een exfoliërend masker. Het masker bevat 6% glycolzuur en 4% melkzuur. Deze actieve ingrediënten verwijderen dode huidcellen. Het resultaat is een hele frisse huid.
 • Stap 6: Oogverzorging. Zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Stap 7: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie welke de huid intens voedt en hydrateert gedurende minimaal 8 uur.
 • Stap 8: Beschermen, camoufleren en kalmeren. De verzorging bevat een universeel tintje welke zich aanpast aan je huidskleur, SPF 50, huidbescherming en lichte camouflage van de roodheden.
 • Stap 8: Productadvies.

Indicatie: Huid met donkere pigmentvlekken, melasma, vlekkerige huidteint.

Boek nu jouw behandeling!


Boek jouw treatment

Treatment Box Goodbye Dark Spots

Voor een optimaal resultaat van je behandeling is het van belang om je huid thuis ook goed te verzorgen, met de juiste producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een bijpassende Obagi Treatment Box Goodbye Dark Spots!

Key ingrediënten in deze box:

 • Papaya fruitzuren en polymelkzuur: verwijderen vuil en dode huidcellen.
 • Arbutine: remt de productie van pigment en helpt pigmentvlekken vervagen.
 • Vitamine E: beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Retinol: verfijnt de huidtextuur en teint.
 • Zinkoxide & titanium dioxide: beschermen de huid tegen schadelijke UV straling van buitenaf.
 • Niacinamide: ondersteunt de huidbarriere, verzacht fijne lijntjes en rimpels en kalmeert de huid.

Obagi Dark Spots Facial

€ 75,-

 • Duur: 30 minuten
 • Indicatie: Huid met donkere pigmentvlekken, melasma, vlekkerige huidteint.
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.