Obagi Facials

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we allemaal graag willen. Een goede huidconditie vormt hiervoor de basis. Om je huid zo goed mogelijk in conditie te brengen en ook te behouden, is het heel belangrijk om regelmatig een Obagi Facial te ondergaan bij onze Huid+ Professionals. Zij zijn getraind door Obagi Medical Benelux. Tijdens onze resultaatgerichte gezichtsbehandelingen (Obagi Facials) wordt jouw huid grondig gereinigd, verzorgd en krijgt het de boost die het nodig heeft om zelf verder te verbeteren en te herstellen waardoor jij weer gaat stralen.

Omdat de behoefte van jouw huid gedurende het behandeltraject kan veranderen, wordt er elke keer dat je de kliniek bezoekt, door middel van een skincheck gekeken of de facial en de producten die je gebruikt nog wel bij je huid passen. Op basis daarvan kan de behandeling, in goed overleg met jou natuurlijk, bijgesteld worden. Zo weet je voortdurend waar je aan toe bent en waar we samen naar toe werken.

Obagi Discovery Facial € 55,-

De Obagi Discovery gezichtsbehandeling is de perfecte onderhoudsbehandeling om jouw huid gehydrateerd en zuiver te krijgen of te behouden. Je huid wordt uitgebreid gereinigd doordat dode huidcellen op de huid en onzuiverheden in de huid worden verwijderd. Het Hydrate Luxe masker van Obagi Medical bestaat uit biomimetische peptiden die zorgen voor een langdurige, intensieve hydratatie van de huid. Bovendien kalmeert het je huid, waardoor eventuele roodheden verdwijnen. We sluiten de facial af door het aanbrengen van een verzorgende dagcrème met SPF zodat je weer beschermd de deur uitgaat. Duur van de behandeling: 45 minuten.

Deze facial bestaat uit:

 • Reiniging van het gelaat met een Obagi cleanser
 • De huid voorbereiden op de behandeling met een toner
 • Skincheck
 • Exfoliëren om dode huidcellen te verwijderen
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen modelleren
 • Hydrateren met het Obagi Hydrate Luxe masker
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Productadvies

Resultaat van deze behandeling

Deze behandeling maakt jouw huid weer heerlijk zacht, gehydrateerd en zuivert je huid.

Boek hier je afspraak

Obagi Vital Facial € 75,-

De Obagi Vital Facial gaat een stapje verder dan de Obagi Discovery Facial en vitaliseert en verstevigt je huid door middel van een bindweefselmassage. Je huid wordt eerst uitgebreid gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding in je huid waardoor deze weer goed op gang komt. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Dit zorgt voor een liftend effect en verbeterd de algehele huidconditie. Ook kunnen fijne lijntjes minder zichtbaar worden. De Obagi Vital Facial is daarnaast nog eens bijzonder ontspannen en aangenaam.Duur van de behandeling: 60 minuten.

Deze facial bestaat uit:

 • Reiniging van het gelaat met een Obagi cleanser
 • De huid voorbereiden op de behandeling met een toner
 • Skincheck
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen modelleren
 • Bindweefselmassage
 • Hydrateren met het Obagi Hydrate Luxe masker
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Productadvies

Resultaat van deze behandeling

Deze behandeling zorgt voor een goede doorbloeding van je huid. Het maakt jouw huid weer heerlijk zacht, gehydrateerd en stevig. Je krijgt een liftend effect en fijne lijntjes kunnen verminderen. Door de Vital behandeling meerdere malen te ondergaan kun je echt werken aan een algehele verbetering van je huidconditie.

Boek hier je afspraak

Obagi Renew Facial € 95,-

Stoor je je aan vergrote poriën en een doffe huid? Is je huid vlekkerig, heb je pigmentvlekjes en voelt je huid ruw aan? De Obagi Renew Facial is de ideale gezichtsbehandeling als je je huid echt wilt vernieuwen. We werken met deze facial aan een zachte, gladde en egale huid. Je huid wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Door middel van microdermabrasie wordt de bovenste huidlaag gepolijst en worden dode huidcellen verwijderd. De huid wordt direct glanzender en gladder. Dit bevordert ook de opname van de werkstoffen in het masker wat hierna wordt aangebracht. Het masker bestaat uit 30% vitamine C wat de huidteint verheldert en egaliseert. Na het masker krijg je een bindweefselmassage waarmee we je huid verstevigen en fijne lijntjes verminderen. Afsluitend krijgt de huid een boost met anti-oxidanten gericht op de aanpak van oppervlakkig pigment en een langdurige glow. Duur van de behandeling: 75 minuten.

Deze facial bestaat uit:

 • Reiniging van het gelaat met een Obagi cleanser
 • De huid voorbereiden op de behandeling met een toner
 • Skincheck
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Wenkbrauwen modelleren
 • Microdermabrasie om de dode huidcellen te verwijderen, de huidstructuur te verfijnen en een voedend masker met maar liefst 30% vitamine C
 • Bindweefselmassage
 • Boost met krachtige anti-oxidanten
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Productadvies

Resultaat van deze behandeling

Deze behandeling zorgt voor een gladde, egale huid. De zuurstofopname van je huid wordt verbeterd wat een positief effect heeft op je huidconditie en waardoor je een mooie glow krijgt. Fijne lijntjes verminderen en de doorbloeding verbeterd. Oppervlakkig pigment vermindert en de huidteint verheldert.

Boek hier je afspraak

Start met Meet & Treat

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt dit om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Als je nooit eerder bij onze Huid+ Professional geweest bent of wilt weten hoe wij samen met jou jouw droomhuid kunnen realiseren, start dan eerst met onze Meet & Treat!  Tijdens deze gecombineerde kennismakingsbehandeling waarbij een grondige huidanalyse en het maken van een stappenplan centraal staat, luistert onze Huid+ Professional goed naar jouw wensen en maak je kennis met onze unieke aanpak. Lees hier meer over Meet & Treat.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een Obagi gezichtsbehandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Obagi Facials

 • Obagi Discovery Facial € 55,-
 • Obagi Vital Facial € 75,-
 • Obagi Renew Facial € 95,-
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.