Obagi Facials

Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we allemaal graag willen. Een goede huidconditie vormt hiervoor de basis. Om je huid zo goed mogelijk in conditie te brengen en ook te behouden, is het heel belangrijk om regelmatig een Obagi Facial te ondergaan bij onze Huid+ Professionals. Zij zijn getraind door Obagi Medical Benelux. Tijdens onze resultaatgerichte gezichtsbehandelingen (Obagi Facials) wordt jouw huid grondig gereinigd, verzorgd en krijgt het de boost die het nodig heeft om zelf verder te verbeteren en te herstellen waardoor jij weer gaat stralen.

Omdat de behoefte van jouw huid gedurende het behandeltraject kan veranderen, wordt er elke keer dat je de kliniek bezoekt, door middel van een skincheck gekeken of de facial en de producten die je gebruikt nog wel bij je huid passen. Op basis daarvan kan de behandeling, in goed overleg met jou natuurlijk, bijgesteld worden. Zo weet je voortdurend waar je aan toe bent en waar we samen naar toe werken.

Obagi Discovery Facial € 55,-

De ideale lunch time gezichtsbehandeling om de huid even snel op te frissen en voor langere tijd te hydrateren. Denk bij deze facial met name aan reinigen, exfoliëren, onzuiverheden verwijderen en verzorgen. Geniet van de directe en langdurige werking van ons Obagi Hydrate Luxe masker met biomimetische peptiden waarmee wij jouw huid weer kalmeren en intensief hydrateren. Zeer geschikt als maandelijkse onderhoudsbehandeling van jouw huid of als afwisseling op een andere facial. Na afloop brengen we uiteraard een verzorgende dagcrème met SPF en een minerale make-up aan zodat je beschermd en niet zo rood naar buiten gaat.

Deze facial bestaat uit:

 • Reinigen gezicht en hals met een geschikte Obagi Cleanser
 • Aanbrengen van Obagi Nu-Derm toner
 • Exfoliëren met Obagi Exfoderm
 • Skincheck en productadvies
 • Modelleren wenkbrauwen
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Masker Obagi Hydrate Luxe
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Afsluiten met minerale make-up

Deze behandeling duurt ca. 45 minuten en is geschikt voor alle huidtypen, alle leeftijden, dames én heren.

Obagi Vital Facial € 75,-

De Obagi Vital Facial is gericht op reiniging, verzorging, verbetering en het gezond houden van je huid. Door het toepassen van onze specifieke Huid+ bindweefselmassage wordt je huid gestimuleerd om de doorbloeding weer goed op gang te brengen. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Dit zorgt voor een stevige en gezonde huid en is daarnaast ook nog eens bijzonder ontspannen en aangenaam. Je huid krijgt een liftend effect, je huidteint verbetert en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Gun jezelf deze Obagi Vital Facial voor algehele verbetering van jouw huid of gewoon als weldadig verwenmomentje voor jezelf.

Deze facial bestaat uit:

 • Reinigen gezicht en hals met een geschikte Obagi Cleanser
 • Aanbrengen van Obagi Nu-Derm toner
 • Skincheck en productadvies
 • Modelleren wenkbrauwen
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Huid+ bindweefselmassage
 • Masker Obagi Hydrate Luxe
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Afsluiten met minerale make-up

Deze behandeling duurt ca. 60 minuten en is geschikt voor alle huidtypen, alle leeftijden, dames én heren.

Obagi Renew Facial € 95,-

Stoor je je aan vergrote poriën en een doffe huid? Is je huid vlekkerig en voelt deze ruw aan? Dan is de Obagi Renew Facial de ideale gezichtsbehandeling voor jou. Deze facial is met name gericht op anti-aging en huidverbetering is eveneens zeer geschikt om te ondergaan bij wisseling van seizoenen. Bijvoorbeeld als voorbereiding van je huid op de zon voor een mooie egale bruine teint, of juist na de zomer om je huid weer te herstellen. Ervaar onze heerlijke Obagi microdermabrasie polish + mask en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van de krachtige Obagi Medical Professional-C producten. Je huid voelt weer heerlijk glad en zacht aan en krijgt een mooie egale huidteint met een langdurige glow.

Deze facial bestaat uit:

 • Reiniging gezicht, hals en decolleté met Obagi Cleanser
 • Aanbrengen van Obagi Nu-Derm toner
 • Obagi Professional-C Microdermabrasion Polish + Mask
 • Skincheck en productadvies
 • Modelleren wenkbrauwen
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Huid+ bindweefselmassage
 • Boost met krachtige antioxidanten Obagi Professional-C
 • Beschermende Obagi dagcrème met SPF
 • Afsluiten met minerale make-up

Deze behandeling duurt ca. 75 minuten en is geschikt voor alle huidtypen, dames én heren.

Inbegrepen services

Bovengenoemde Obagi Facials zijn altijd inclusief het modelleren van je wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een skincheck met productadvies voor thuis. Als extra service brengen wij na de behandeling desgewenst gratis een minerale make-up aan, zodat je bij ons altijd weer tiptop de deur uit gaat.

Optioneel bij te boeken

Verven van wenkbrauwen en/of wimpers en het verwijderen van gezichtshaar kun je bij het maken van een afspraak optioneel bijboeken vanaf € 12,50 per behandeling.

Start met Meet & Treat

Omdat iedere huid weer anders is, vraagt dit om een gepersonaliseerde en stapsgewijze aanpak op maat. Als je nooit eerder bij onze Huid+ Professional geweest bent of wilt weten hoe wij samen met jou jouw droomhuid kunnen realiseren, start dan eerst met onze Meet & Treat!  Tijdens deze gecombineerde kennismakingsbehandeling waarbij een grondige huidanalyse en het maken van een stappenplan centraal staat, luistert onze Huid+ Professional goed naar jouw wensen en maak je kennis met onze unieke aanpak. Lees hier meer over Meet & Treat.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een Obagi gezichtsbehandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088 – 015 91 00.

Obagi Facials

 • Obagi Discovery Facial € 55,-
 • Obagi Vital Facial € 75,-
 • Obagi Renew Facial € 95,-
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.