Obagi Expert Center

Laurium Klinieken is één van de Obagi Medical Expert Centers in Nederland! Onze Huid+ Professionals zijn getraind door de Obagi Professionals. Bovendien hebben wij alle productsystemen van Obagi Medical in huis, waardoor wij in de mogelijkheid zijn om alle huidproblemen adequaat aan te pakken. Wij houden onze kennis up to date door het volgen van (online) trainingen die wekelijks tot maandelijks door Obagi Medical aan ons worden gegeven.

Obagi Medical

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige productlijnen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals pigmentatie, acné, huidveroudering, zonschade, fijne lijntjes, rimpels, droge huid, vette huid, etcetera. Een belangrijk kenmerk van de Obagi Medical producten is dat deze getest en gevalideerd zijn op alle huidtypen. Dit is bij veel andere huidverzorgingsproducten niet het geval.

Obagi Medical voert al ruim 30 jaar klinisch onderzoek uit, wat leidt tot een tot bewezen effectiviteit van de producten. De werkstoffen in de producten zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Er wordt dus niet oppervlakkig in de huid gewerkt, maar echt op cellulair niveau.

Obagi Medical productsystemen

Via onderstaande links vind je meer informatie over de productsystemen van Obagi Medical.

 • Obagi360 systeem
 • SuzanObagiMD
 • Obagi-C Fx systeem
 • Obagi Nu-Derm Fx systeem
 • Obagi CLENZIderm MD systeem
 • Obagi Professional-C portfolio
 • Obagi ELASTIderm
 • Obagi Hydrate
 • Obagi Daily Hydro Drops

Obagi Expert Center

 • Getraind door Obagi Professionals.
 • Zeer (bewezen) effectieve en krachtige productlijnen.
 • Geschikt voor alle huidtypen.
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.