Obagi Peeling

De Obagi Peeling (Blue Peel Radiance) is één van de meest toonaangevende huidbehandelingen die momenteel beschikbaar is. Het betreft een milde, maar zeer effectieve peeling op basis van 20% salicylzuur en een mix van glycol- en melkzuur. In slechts 30 minuten verwijdert Obagi Blue Peel Radiance dode huidcellen in de bovenste, meest beschadigde huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en verfijnder wordt. Daarnaast wordt de talgproductie gereguleerd hetgeen eveneens bijdraagt aan een betere huidconditie.

Voor wie is deze peeling geschikt?

Obagi Blue Peel Radiance is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Een eenmalige behandeling is al voldoende om jouw huid een flinke oppepper te geven met een mooie glow als resultaat! In kuurverband kan de Blue Peel Radiance echter worden ingezet om een breed scala aan huidproblemen te behandelen, zoals:

 • fijne lijntjes en rimpeltjes
 • ruwe en oneffen huid
 • grove poriën
 • pigmentatie
 • milde tot matige zonneschade
 • milde acne
 • acne littekens
 • melasma

Welke resultaten kan ik verwachten?

Met nauwelijks of geen hersteltijd kan Blue Peel Radiance het uiterlijk, de textuur, de huidteint en het zachte gevoel van de huid verbeteren. Al na één behandeling met de Blue Peel Radiance zie en voel je deze effecten, maar voor de mooiste resultaten en het behandelen van huidproblemen adviseren wij een reeks 4-6 behandelingen. Doorgaans houd je tussen de behandelingen een interval van twee weken aan.


Voor de behandeling – dag na de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

Milde huidschilvering en roodheid na de behandeling zijn normaal. Gebruik na de peeling daarom Obagi Hydrate of Hydrate Luxe om je huid te hydrateren en te kalmeren. Vermijd de zon en gebruik altijd een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30, vooral in de eerste week na de peeling. Wij adviseren de Obagi Sunshield SPF50 voor een optimale bescherming.

Na de Blue Peel Radiance behandeling is je huid extra toegankelijk voor opname van werkzame stoffen. Om de resultaten te behouden en te optimaliseren is het juiste productgebruik voor thuis essentieel. Onze Huid+ Professional adviseert je welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult of voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op 088 – 015 91 00.

Obagi Peeling

€ 125,-

 • Acné
 • Vergrote poriën
 • Anti-aging
 • Ruwe / oneffen huid
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.