Obagi Vitamin C Glow Facial

Elke huid knapt hier van op! De Vitamin C Glow treatment is er om de huid weer te laten stralen. Door gebruik te maken van de best opneembare vorm van vitamine C: L-ascorbinezuur wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine C boost. De hoge concentraties vitamine C in deze treatment geven de huid een prachtig egale teint met een onweerstaanbare Glow. Dat willen we allemaal, toch?

Waar bestaat deze behandeling uit?

 • Stap 1: Reiniging van het gezicht met een Obagi cleanser.
 • Stap 2: Aanbrengen van een Obagi toner. Deze toner zorgt voor een juiste pH-waarde van je huid en een grondige reiniging van de poriën met een frisse huid als resultaat.
 • Stap 3: Vitamine C scrub & masker. De huid wordt gescrubt om dode huidcellen te verwijderen, hierdoor kunnen de actieve werkstoffen uit het masker beter door de huid opgenomen worden. Vervolgens zal het masker 10 – 15 minuten inwerken. Je kunt tijdens het masker een warm, prikkelend gevoel ervaren. Dit komt door de opname van 30% L-Ascorbinezuur (vitamine C) wat zorgt voor afname van pigment, hydratatie en een egale, glanzende huidteint.
 • Stap 4: Extra vitamine C boost. Dit serum bevat 10% L-Ascorbinezuur (vitamine C) voor een optimale bescherming tegen vrije radicalen en stralingen van buitenaf en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigment. Zorgt voor huidverstrakking.
 • Stap 5: Oogverzorging. Dit product zorgt voor een verstrakking van de huid rondom de ogen en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Stap 6: Hydrateren. Dit product bevat Avocado, Shea Boter, Mango Boter en de Hydromanil-technologie, welke de behandelde huid intens voeden en hydrateren gedurende minimaal 8 uur.
 • Stap 7: Beschermen. Beschermt de huid tegen zonstraling en dient als anti-oxidant met 10% L-Ascorbinezuur (vitamine C). Dit product kan even een prikkeling geven door de opname van vitamine C.
 • Stap 6: Productadvies.

Indicatie: Jonge huid, verouderde huid, verslapte huid, doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, huid met pigment vlekken, of een huid die al in goede conditie is.
Contra-indicatie: Extreem droge en gevoelige huid, zwangerschap en borstvoeding.

Boek nu jouw behandeling!


Boek jouw treatment

Treatment Box Vitamin C Glow

Voor een optimaal resultaat van je behandeling is het van belang om je huid thuis ook goed te verzorgen, met de juiste producten. Om het je gemakkelijk te maken hebben we een bijpassende Obagi Treatment Box Vitamin C Glow!

Key ingrediënten in deze box:

 • Aloë Vera: verfrist en helpt ontstekingen te kalmeren.
 • Glycolzuur: stimuleert de celvernieuwing om tekenen van veroudering te verminderen.
 • Vitamine C: beschermt de huid tegen schadelijke invloeden en perfectioneert de huid.
 • Hyaluronzuur: verbetert het vochtgehalte in de huid om fijne lijntjes te vullen en de huid te hydrateren.
 • Avocado, Sheaboter en Mangoboter: beschermen en hydrateren de huid.
 • Hydromanil: hydrateert de huid en houdt vocht vast.

Obagi Vitamin C Glow Facial

€ 80,-

 • Duur: 45 min
 • Indicatie: Jonge huid, verouderde huid, verslapte huid, doffe huid, fijne lijntjes en rimpels, huid met pigment vlekken, of een huid die al in goede conditie is.
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.