ONA Hydro-Facial

Hydrodermabrasie (een gecombineerde mechanische en chemische peeling), elektroporatie, LED en laagfrequente elektrotherapie in één behandeling! De ONA Hydro-Facial tilt jouw huid naar een nieuw level van gezondheid en zuiverheid. Je huid wordt uitgebreid gereinigd, dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens word je huid verrijkt met een anti-aging complex, bestaande uit o.a. hyaluronzuur, peptiden en planten-extracten welke tot 5 mm diep in de huid worden gepenetreerd. Een waanzinnige glow en een frisse, zuivere huid als resultaat! Je huid voelt zijdezacht en het resultaat is direct zichtbaar.

Wat zijn de resultaten?

  • Een zijdezachte, gezuiverde huid.
  • Exfolieert, reinigt en verwijdert onzuiverheden.
  • Hydrateert tot in de diepere huidlagen.
  • Verheldert en egaliseert de huidteint.
  • Verstevigt de huid.
  • Verbetert gezichtscontouren.

1. Clean

De eerste stap naar een gezonde, zuivere huid is hydrodermabrasie, een combinatie van een chemische en mechanische peeling. Door een zachte exfoliatie en een ontspannende peeling worden dode huidcellen verwijderd. De poriën worden met behulp van een zuigende werking gereinigd en tegelijkertijd wordt er een speciale oplossing bestaande uit zuren toegediend die mee-eters en onzuiverheden verwijderen. Deze oplossing bevat ook actieve ingrediënten met een anti-aging complex. Je huid gaat van deze stap niet vervellen!

2. Infusion

Tijdens deze stap wordt door middel van elektroporatie tijdelijke kanaaltjes in de huid gecreëerd, waardoor de actieve ingrediënten van het anti-aging serum tot 5 mm diep in de huid worden gebracht.

3. Workout

Door de laagfrequente elektrotherapie en massage ontstaat een algeheel huidverjongend effect. Een gemoduleerde lage frequentie (1kHz) zorgt voor spiercontractie en -ontspanning waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en gezichtscontouren verbeteren.

4. Nourish & Care

In de laatste stap wordt de huid weer in balans gebracht: de barrièrefunctie wordt hersteld, de huid wordt gehydrateerd, verhelderd en gevoed met werkzame stoffen zoals hyaluronzuur, peptiden en planten-extracten.

Boek nu jouw behandeling!

 

Boek afspraak

ONA Hydro-Facial

€ 130

  • Duur: 60 minuten
  • Zuivere en zijdezachte huid
  • Anti-aging
  • Hydrateert tot in de diepere huidlagen
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.