Permanente make-up

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien. Het liefst op ieder moment van de dag, dus ook tijdens het sporten en als je ’s ochtends wakker wordt. Permanente make-up (PMU) is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner er altijd perfect verzorgd uit te laten zien, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen. Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo behoort het uitlopen van make-up tot de verleden tijd.

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze vormen ook een heel belangrijk onderdeel in de individuele schoonheid. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanente make-up is dus een uitkomst voor zowel vrouwen als mannen. Deze methode is voor iedereen een perfecte aanvulling op andere cosmetische behandelingen. Zeker als je bijvoorbeeld een ooglidcorrectie hebt ondergaan. Het resultaat is dan helemaal verbluffend!

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt, zul je versteld staan van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Ook het aanbrengen van een eyeliner of liplijn kan je veel tijd besparen tijdens het opmaken. Bovendien zit je make-up altijd goed.

Als je wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei hebben, wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne, natuurlijke en gelijkmatige wenkbrauwlijn.

Hou je van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten? Ook dan kan permanente make-up een ideale oplossing zijn. Make-up vervaagd vaak door transpiratie. Permanente make-up blijft daarentegen netjes zitten. Permanente make-up is overigens ook zeer geschikt voor het camoufleren van littekens en biedt uitkomst voor mensen met een make-up allergie.

Hoe werkt het aanbrengen van permanente make-up?

Permanent make-up, ook wel micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren genoemd, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag met behulp van een klein penachtig instrumentje waarmee wenkbrauwen, eyeliners en lippen worden behandeld.

Is het aanbrengen van permanente make-up pijnlijk?

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up voel je kleine, korte prikjes van het naaldje. Hoewel PMU ook wel cosmetisch tatoeëren wordt genoemd. Is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage. De naald gaat bij PMU namelijk veel minder diep in de huid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een pijnlijke ervaring al u permanente make-up laat aanbrengen.

Gespecialiseerd in PMU en gecertificeerd door de GGD

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze Huid+ Professional is gediplomeerd en heeft veel ervaring op het gebied van permanente make-up. Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur. Uiteraard voldoen wij als kliniek aan de meest stringente hygiëne voorschriften en zijn we in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD. Voor natuurlijk en voller ogende wenkbrauwen, eyeliner en mooi geaccentueerde lippen ben je bij Laurium Klinieken in veilige handen.

Resultaten van PMU

Gratis consult

Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis consult. Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen aan onze specialist en zal zij je adviseren over de behandeling. Het maken van een afspraak voor consult en/of behandeling kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Permanente make-up

v.a. €165,-

  • Eyeliners
  • Wenkbrauwen
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.