Permanente make-up

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien. Het liefst op ieder moment van de dag, dus ook tijdens het sporten en als je ’s ochtends wakker wordt. Permanente make-up (PMU) is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner er altijd perfect verzorgd uit te laten zien, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen. Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo behoort het uitlopen van make-up tot de verleden tijd.

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze vormen ook een heel belangrijk onderdeel in de individuele schoonheid. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanente make-up is dus een uitkomst voor zowel vrouwen als mannen. Deze methode is voor iedereen een perfecte aanvulling op andere cosmetische behandelingen. Zeker als je bijvoorbeeld een ooglidcorrectie hebt ondergaan. Het resultaat is dan helemaal verbluffend!

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Als je weinig of geen wenkbrauwhaar hebt, zul je versteld staan van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Ook het aanbrengen van een eyeliner of liplijn kan je veel tijd besparen tijdens het opmaken. Bovendien zit je make-up altijd goed.

Als je wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei hebben, wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne, natuurlijke en gelijkmatige wenkbrauwlijn.

Hou je van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten? Ook dan kan permanente make-up een ideale oplossing zijn. Make-up vervaagd vaak door transpiratie. Permanente make-up blijft daarentegen netjes zitten. Permanente make-up is overigens ook zeer geschikt voor het camoufleren van littekens en biedt uitkomst voor mensen met een make-up allergie.

Hoe werkt het aanbrengen van permanente make-up?

Permanent make-up, ook wel micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren genoemd, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag met behulp van een klein penachtig instrumentje waarmee wenkbrauwen, eyeliners en lippen worden behandeld.

Is het aanbrengen van permanente make-up pijnlijk?

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up voel je kleine, korte prikjes van het naaldje. Hoewel PMU ook wel cosmetisch tatoeëren wordt genoemd. Is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage. De naald gaat bij PMU namelijk veel minder diep in de huid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een pijnlijke ervaring al u permanente make-up laat aanbrengen.

Gespecialiseerd in PMU en gecertificeerd door de GGD

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Onze Huid+ Professional is gediplomeerd en heeft veel ervaring op het gebied van permanente make-up. Wij werken uitsluitend met professionele producten van topkwaliteit en hoogwaardige apparatuur. Uiteraard voldoen wij als kliniek aan de meest stringente hygiëne voorschriften en zijn we in het bezit van alle benodigde vergunningen van de GGD. Voor natuurlijk en voller ogende wenkbrauwen, eyeliner en mooi geaccentueerde lippen ben je bij Laurium Klinieken in veilige handen.

Resultaten van PMU

Gratis consult

Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is? Kom dan eens bij ons langs voor een gratis consult. Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen aan onze specialist en zal zij je adviseren over de behandeling. Het maken van een afspraak voor consult en/of behandeling kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Permanente make-up

v.a. €165,-

  • Eyeliners
  • Wenkbrauwen
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.