PRF-SkinLift

De Proionic® Radio Frequency (PRF) SkinLift is een innovatieve en baanbrekende behandelmethode voor huidverstrakking en huidverjonging. De PRF-SkinLift is ontwikkeld om op een veilige en pijnloze wijze de huid te verstrakken, te verstevigen en te verjongen, zonder prikken of snijden! Deze exclusieve behandeling kan zonder verdoving uitgevoerd worden en wordt als warm en aangenaam ervaren. De positieve effecten op de huid zijn al vanaf de eerste behandeling zichtbaar!

De PRF-SkinLift helpt bij het verbeteren van de slaphangende, verouderende huid van het gezicht, hals en decolleté. Is een chirurgische facelift nog een brug te ver, maar ben je wel toe aan een subtiele lift van je huid bij de wangen, jukbeenderen en kaaklijn, dan is de PRF-SkinLift zeker iets voor jou! Naast het liftende effect help deze behandeling eveneens tegen het verminderen van wallen rondom de ogen, het verbeteren van de kin- en kaakcontouren, het verzachten van kraaienpootjes en rimpeltjes om de mond en het verfijnen van de algehele huidstructuur. Het resultaat is een prachtige elastische en verjongde huid met een natuurlijke glow!

Als enkele behandeling of in kuurvorm

De eerste positieve effecten van de behandeling op de huid zijn al na één sessie goed zichtbaar! Hierdoor is de PRF-SkinLift ook zeer geschikt als skinbooster; voor als je bijvoorbeeld een feestje of event hebt en je er op je best uit wilt zien.

Naast dit directe ‘flash’ effect door stimulatie van de huid, heeft de behandeling ook een pro-ionisch verzorgende werking op de diepliggende weefsels, hetgeen de gezondheid en vitaliteit van de huid ten goede komt.

Hoewel al direct na de eerste behandeling duidelijke verbeteringen zichtbaar zijn, worden de mooiste resultaten behaald bij een afgemaakte kuur. Een kuur wordt, afhankelijk van jouw huidconditie, uitgevoerd in 5 tot 8 sessies met tussenposes van één tot maximaal drie weken om optimaal van het gewenste cumulatieve effect te profiteren. Een enkele behandeling duurt ongeveer 30 tot 55 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Om het bereikte resultaat zo lang mogelijk te behouden, adviseren wij om regelmatig een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Afhankelijk van jouw huidtype is het raadzaam om deze onderhoudsbehandeling één keer per twee à drie maanden te ondergaan.

Resultaten PRF-SkinLift

Geschikt voor het behandelen van:

 • Huidverslapping (wangen, kaaklijn, hals en decolleté)
 • Littekens
 • Wallen en kringen rondom de ogen
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Plaatselijke vetophoping (onderkin, hamsterwangen)
 • Huidveroudering in het algemeen

 Voordelen PRF-SkinLift:

 • Bijzonder effectief en snelle resultaten
 • Geschikt als enkele behandeling of in kuurvorm voor langdurig resultaat
 • Voor alle leeftijden, huidtypen, mannen en vrouwen
 • Geen huidirritatie, dus perfect als lunch time treatment
 • Huid wordt niet beschadigd, geen downtime
 • Kan onbeperkt herhaald worden
 • Niet seizoensgebonden

 Contra-indicaties:

 • Beschadigingen aan het huidoppervlak (eczeem, verwondingen, ontstekingen)
 • Mensen met actieve lichaamsimplantaten zoals cochleaire implantaten of cardiostimulatoren
 • Zwangerschap

Hoe werkt het?

Het Proionic® system is gebaseerd op het aanbieden van een constante 448 kHz-radiofrequente energie en is het enige apparaat dat een proionische werking op de diepliggende huidweefsels uitoefent. Deze onzichtbare en onschadelijke energie zet de ionen binnen en buiten de lichaamscellen weer beter in beweging, waardoor een hyperactivering van de processen in de cellen op gang komt. Met deze gepatenteerde en wetenschappelijk beproefde technologie genereert het apparaat drie belangrijke biologische effecten:

 1. Bio-stimulatie
 2. Vascularisatie
 3. Hyperactivering

De hierboven genoemde processen verhogen de metabolische cel-activiteit, bevorderen de bloedsomloop tot in de haarvaatjes en verbeteren daarmee de zuurstofvoorziening van weefsels en cellen. Het eigen regenererend vermogen van cellen en weefsels wordt tot diep in de huid geactiveerd en verbeterd, terwijl de fysiologische eigenschappen van de cellen gerespecteerd blijven. De cellulaire activiteit verhoogt de temperatuur in de dermis en hypodermis waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. Eveneens ondersteunen deze effecten het ontgiften van het weefsel en heeft het onderhuids een lipolytisch effect. Adipocyten laten vetten los en de huid verstrakt waardoor het silhouet duidelijk van vorm verandert en gezichtscontouren weer mooi gedefinieerd worden.

Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Boek jouw afspraak

PRF-SkinLift

v.a. € 115

 • Huidverstrakking
 • Huidversteviging
 • Pijnloos en veilig
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.