profhilo laurium

Profhilo®

Heb je last van een verouderde huid, of volumeverlies? Dan is de Profhilo®  behandeling de oplossing voor jou. Deze revolutionaire behandeling zorgt namelijk in korte tijd voor een gezondere, stevigere en zachtere huid!

Wat is Profhilo®?

Naarmate wij ouder worden, neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam af. Hierdoor ziet de huid er droog uit en verliest het zijn stevigheid en glans. Kortom, de huid verouderd.

Met een Profhilo® behandeling ga je deze veroudering tegen. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstevigd! Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd. Profhilo® bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler, het vult geen rimpels op en voegt ook geen volume toe aan het gezicht maar het stimuleert de huid. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow terug. Bovendien wordt de vochtbalans in de huid hersteld. Doordat de huid zichzelf herstelt is er absoluut geen sprake van een onnatuurlijk resultaat.

profhilo huidversteviging

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

Profhilo® is uitermate geschikt voor de volgende indicaties:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

Resultaten Profhilo® behandeling

profhilo gezicht

Profhilo® behandeling van het gezicht.

profhilo hals

Profhilo® behandeling van de hals.

profhilo armen

Profhilo® behandeling van de onderarmen.

profhilo handen

Profhilo® behandeling van de handen.

Profhilo® behandeling van de nek / hals. Na slechts 1 behandeling!

Profhilo® behandeling van het gezicht. Na slechts 1 behandeling!

Hoe gaat een Profhilo® behandeling in zijn werk?

Bij een Profhilo® behandeling wordt er met de zogenoemde BAP-techniek gewerkt. Op basis van deze techniek worden er injecties in 5 anatomische gebieden geplaatst die ervoor zorgen dat er een verspreiding over het hele gelaat plaatsvindt. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

Kosten Profhilo® behandeling

De kosten van een Profhilo behandeling bedragen € 320.

Boek nu jouw afspraak

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of een Profhilo® behandeling?

Boek afspraak

Uiteraard kun je ook bellen met onze klinieken op 088-0159100.

Profhilo®

€320,-

  • Duur: 30 minuten
  • 2,0 ml Profhilo®
  • Vrijwel geen hersteltijd
  • Natuurlijke huidverstrakking
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.