profhilo laurium

Profhilo®

Heb je last van een verouderde huid, of volumeverlies? Dan is de Profhilo®  behandeling de oplossing voor jou. Deze revolutionaire behandeling zorgt namelijk in korte tijd voor een gezondere, stevigere en zachtere huid!

Wat is Profhilo®?

Naarmate wij ouder worden, neemt het van nature aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam af. Hierdoor ziet de huid er droog uit en verliest het zijn stevigheid en glans. Kortom, de huid verouderd.

Met een Profhilo® behandeling ga je deze veroudering tegen. De behandeling stimuleert namelijk de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid op een natuurlijke manier wordt verstevigd! Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd. Profhilo® bestaat uit 100% hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, zonder chemische toevoegingen. Profhilo® is geen filler, het vult geen rimpels op en voegt ook geen volume toe aan het gezicht maar het stimuleert de huid. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow terug. Bovendien wordt de vochtbalans in uw huid hersteld. Doordat de huid zichzelf herstelt is er absoluut geen sprake van een onnatuurlijk resultaat.

profhilo huidversteviging

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

Profhilo® is uitermate geschikt voor de volgende indicaties:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

Resultaten Profhilo® behandeling

profhilo gezicht

Profhilo® behandeling van het gezicht.

profhilo hals

Profhilo® behandeling van de hals.

profhilo armen

Profhilo® behandeling van de onderarmen.

profhilo handen

Profhilo® behandeling van de handen.

Hoe gaat een Profhilo® behandeling in zijn werk?

Bij een Profhilo® behandeling wordt er met de zogenoemde BAP-techniek gewerkt. Op basis van deze techniek worden er injecties in 5 anatomische gebieden geplaatst die ervoor zorgen dat er een verspreiding over het hele gelaat plaatsvindt. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek nog wat rood zien, maar dit trekt snel weg. Er is nagenoeg geen kans op blauwe plekken en geen hersteltijd. Je kunt je huid na de behandeling op je gebruikelijke wijze verzorgen. Tijdens de eerste 48 uur na de behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden.

Wanneer is het resultaat zichtbaar?

Gedurende 4 weken die volgen op de Profhilo behandeling zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken volgt de tweede behandeling. Na enkele weken merk je verbetering en 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Gemiddeld kom je 1 à 2 keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

Kosten Profhilo® behandeling

De kosten van een Profhilo behandeling bedragen € 300.

Neem contact met ons op

Is een Profhilo® behandeling wat voor jou of heb je nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven je altijd een deskundig advies.

Profhilo®

€300,-

  • 2,0 ml Profhilo®
  • Vrijwel geen hersteltijd
  • Natuurlijke huidverstrakking
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.