Voorhoofdsrimpels

Indien je veelvuldig je wenkbrauwen optrekt, kunnen voorhoofdsrimpels ontstaan. Als resultaat van het verouderingsproces blijven deze rimpels zichtbaar, ook als het voorhoofd in ontspannen toestand is. Dit kan leiden tot een bezorgde gezichtsuitdrukking.

Botox kan een eenvoudige oplossing bieden voor het verminderen, laten verdwijnen van deze lijnen op het voorhoofd. Na de behandeling zijn de rimpels veelal geheel verdwenen, of bijna niet meer zichtbaar zonder dat het voorhoofd strak of onnatuurlijk oogt.

Indien je de behandeling preventief uitvoert, kun je voorhoofdsrimpels zelfs voorkomen. In enkele gevallen zijn de voorhoofdsrimpels te diep, waardoor enkel een botox behandeling niet voldoende is om tot een gewenst resultaat te komen. Een combinatie met een fillerbehandeling zou hiervoor dan een oplossing kunnen zijn.

rimpels tussen wenkbrauwen

Na de behandeling

Na ongeveer 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht je na deze periode nog vragen hebben over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de botox zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Voorhoofdsrimpels

€ 150,-

1 zone Botox

  • Voorhoofdsrimpels
  • Originele BOTOX®
  • Circa 4-5 maanden effect
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.