Voorhoofdsrimpels

Indien je veelvuldig je wenkbrauwen optrekt, kunnen voorhoofdsrimpels ontstaan. Als resultaat van het verouderingsproces blijven deze rimpels zichtbaar, ook als het voorhoofd in ontspannen toestand is. Dit kan leiden tot een bezorgde gezichtsuitdrukking.

Een rimpelbehandeling met Botuline Toxine kan een eenvoudige oplossing bieden voor het verminderen, laten verdwijnen van deze lijnen op het voorhoofd. Na de behandeling zijn de rimpels veelal geheel verdwenen, of bijna niet meer zichtbaar zonder dat het voorhoofd strak of onnatuurlijk oogt.

Indien je de behandeling preventief uitvoert, kun je voorhoofdsrimpels zelfs voorkomen. In enkele gevallen zijn de voorhoofdsrimpels te diep, waardoor enkel een Botuline Toxine behandeling niet voldoende is om tot een gewenst resultaat te komen. Een combinatie met een fillerbehandeling zou hiervoor dan een oplossing kunnen zijn.

rimpels tussen wenkbrauwen

Na de behandeling

Na ongeveer 2 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Wacht dus altijd even deze twee weken af. Mocht je na deze periode nog vragen hebben over het resultaat van de behandeling dan ben je altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de behandeling zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan je voorhoofdsrimpels en wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of voor een behandeling? Dit kan heel eenvoudig via ons online boekingssysteem. Natuurlijk kun je ook bellen met onze klinieken op het centrale nummer 088-0159100.

Voorhoofdsrimpels

€ 150,-

1 zone

  • Duur: 15 minuten
  • Voorhoofdsrimpels
  • Echte merk Botox
  • Circa 3-4 maanden effect
Behandeling boeken

FAQ

Direct na de behandeling van de voorhoofdsrimpels kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden.

De eerste 24 uur na het behandelen van de voorhoofdsrimpels adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Het resultaat van een voorhoofdsrimpels behandeling met botox is gemiddeld na 2 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een voorhoofdsrimpels behandeling is drie tot vier maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Een behandeling van de voorhoofdsrimpels met botox kost € 150.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.