Wallen / traangootjes

Komt het jou bekend voor? Je hebt goed geslapen, voelt je uitgerust maar je ziet er toch vermoeid uit. Vrienden en collega’s vragen: “heb je wel goed geslapen?”. Een bron van irritatie, als je je juist fit voelt. Het is meestal het gevolg van wallen met donkere kringen / randen onder je ogen die niet meer wegtrekken. Natuurlijk kom je met camoufleren al een heel eind, maar er zijn ook oplossingen voor de lange termijn. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Wallen worden vaak veroorzaakt door volumetekort onder de ogen. De schaduw / donkere kring die ontstaat als gevolg van dit volumetekort is vaak lastig te camoufleren. Een injectable behandeling biedt hier de oplossing. Hiermee kunnen wallen onder de ogen verminderen, of zelfs geheel verdwijnen! Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, want zelfs de minst ijdele man kan zich ergeren aan wallen. Voor injectable behandelingen onder de ogen gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor ontwikkeld is: Teosyal Redensity 2. Met Teosyal Redensity 2 creëren wij weer een jeugdige en frisse uitstraling, waarbij de vermoeidheid in het gezicht verdwijnt.

De enige filler ter wereld voor het gebied onder de ogen

Teosyal Redensity 2 is de enige biologisch afbreekbare, niet-permanente (!) filler, die hyaluronzuur combineert met mineralen en vitaminen. Dit laatste zorgt voor een betere huidconditie, waardoor bovendien de donkere kringen onder de ogen verminderen. Het gebied onder de ogen is zeer kwetsbaar. Een filler met specifieke eigenschappen is nodig om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Redensity 2 zorgt voor herstel van het volume én tevens een betere huidconditie. Teosyal Redensity 2 is hiermee de enige in zijn soort.

Direct zichtbaar resultaat dat tot 2 jaar aanhoudt

Dankzij een injectable behandeling met Teosyal Redensity 2 krijg je weer een energieke uitstraling. Het effect is direct zichtbaar en houdt wel tot 2 jaar aan, waarna het op een natuurlijke manier door je lichaam wordt afgebroken. De behandeltijd bedraagt slechts 15 minuten, zodat je direct je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan een vermoeide uitstraling en wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of behandeling? Dit kan eenvoudig via ons online boekingssysteem. Bellen kan natuurlijk ook 088-0159100.

Wallen / traangootjes

€ 450,-

  • Duur: 30 minuten
  • 1,0 ml filler Teosyal Redensity
  • Opvullen traangoot
  • Frisse uitstraling
  • Tot 2 jaar resultaat
Behandeling boeken

FAQ

Onze fillers van Teosyal bestaan uit hyaluronzuur. Deze fillers trekken vocht aan waardoor ze voor meer volume zorgen in het gezicht en rimpels kunnen opvullen. Bijvoorbeeld voor opvullen van wallen onder je ogen, of de traangootjes.

Direct na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling, een kleine blauwe plek en een gevoel van jeuk op de behandelde plek. Dit is een neveneffect van de injectie. Deze ongemakken zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen 2 dagen. Een blauwe plek kan wel tot een week aanhouden. Na de behandeling van de traangootjes kan de zwelling iets langer aanhouden en kunnen ze er tijdelijk enigszins ongelijkmatig uitzien. Dit trekt binnen ongeveer 2 weken bij.

De eerste week na een filler behandeling adviseren wij je de behandelde plekken niet te masseren, of druk op de huid uit te oefenen.

 

De eerste maand na de behandeling met een filler kan er sprake zijn van zwelling, of kunnen er tijdelijk kleine bobbeltjes te zien en / of te voelen zijn.

 

Wacht met het blootstellen van de behandelde plek aan intense warmte (zoals zonnebank, sauna en zonnebaden) of extreme kou, totdat de eerste zwelling(en) is / zijn verdwenen.

 

Gebruik dagelijks een zonfactor met minimaal SPF30 en een goede hydraterende crème om de huid in optimale conditie te houden en te beschermen.

Na behandeling met een filler is er direct resultaat zichtbaar, maar is het resultaat na 2 – 4 weken op z’n mooist.

Het resultaat van een filler behandeling blijft gemiddeld 9 tot 12 maanden zichtbaar. Hierna kun je een herhaalbehandeling ondergaan.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.