Wallen

Komt het jou bekend voor? Je hebt goed geslapen, voelt je uitgerust maar je ziet er toch vermoeid uit. Vrienden en collega’s vragen: “heb je wel goed geslapen?”. Een bron van irritatie, als je je juist fit voelt. Het is meestal het gevolg van wallen of donkere kringen onder de ogen die niet meer wegtrekken. Natuurlijk kom je met camoufleren al een heel eind, maar er zijn ook oplossingen voor de lange termijn. Kliniek Laurium hanteert voor deze behandelingen een minimale leeftijd van 21 jaar.

Wallen worden vaak veroorzaakt door volumetekort onder de ogen. De schaduw die ontstaat als gevolg van dit volumetekort is vaak lastig te camoufleren. Een injectable behandeling biedt hier de oplossing. Hiermee kunnen wallen onder de ogen verminderen, of zelfs geheel verdwijnen! Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, want zelfs de minst ijdele man kan zich ergeren aan wallen. Voor injectable behandelingen onder de ogen gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor ontwikkeld is: Teosyal Redensity 2. Met Teosyal Redensity 2 creëren wij weer een jeugdige en frisse uitstraling, waarbij de vermoeidheid in het gezicht verdwijnt.

De enige filler ter wereld voor het gebied onder de ogen

Teosyal Redensity 2 is de enige biologisch afbreekbare, niet-permanente (!) filler, die hyaluronzuur combineert met mineralen en vitaminen. Dit laatste zorgt voor een betere huidconditie, waardoor bovendien de donkere kringen onder de ogen verminderen. Het gebied onder de ogen is zeer kwetsbaar. Een filler met specifieke eigenschappen is nodig om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Redensity 2 zorgt voor herstel van het volume én tevens een betere huidconditie. Teosyal Redensity 2 is hiermee de enige in zijn soort.

Direct zichtbaar resultaat dat tot 2 jaar aanhoudt

Dankzij een injectable behandeling met Teosyal Redensity 2 krijg je weer een energieke uitstraling. Het effect is direct zichtbaar en houdt wel tot 2 jaar aan, waarna het op een natuurlijke manier door je lichaam wordt afgebroken. De behandeltijd bedraagt slechts 15 minuten, zodat je direct je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

Afspraak maken

Stoor jij je ook aan een vermoeide uitstraling en wil je graag een afspraak maken voor een gratis consult en/of behandeling? Dit kan eenvoudig via ons online boekingssysteem. Bellen kan natuurlijk ook 088-0159100.

Wallen

€ 350,-

  • 1,0 ml filler Teosyal Redensity
  • Opvullen traangoot
  • Frisse uitstraling
  • Tot 2 jaar resultaat
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Is botox veilig?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Ja, botuline toxine van het merk BOTOX® is absoluut veilig. Het is één van de meest onderzochte medicijnen en wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in de medische sector. De lange termijn effecten zijn dus bekend. Het is wel belangrijk dat je de behandeling laat uitvoeren door deskundige artsen in een betrouwbare praktijk.

Uitgelichte vraag

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Botox wordt gebruikt om de spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Deze rimpelbehandeling is dan ook alleen geschikt voor rimpels veroorzaakt door overmatig gebruik van de spieren. Voorbeelden zijn: kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. Een filler behandeling is geschikt om volumeverlies in het gezicht te herstellen, of om diepe lijnen in het gezicht op te vullen. Voorbeelden hiervan zijn: wanglijnen, neus-lippenplooi, mondhoeken, maar ook contourvorming van de kaak en/of jukbenen.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.