Huid+

Laurium Klinieken is de huidverbeteringskliniek die jou helpt de beste versie van jezelf te worden én te blijven. Wij hebben alle behandelingen in huis om jouw huidprobleem aan te pakken en samen met jou te werken aan jouw droomhuid. Wij gaan verder dan een schoonheidssalon, vandaar ook Huid+. In onze klinieken werken enkel specialisten met jarenlange kennis en ervaring. Bovendien werken wij met systemen en producten die een bewezen veiligheid en effectiviteit kunnen bieden.

Zo is de SkinPen het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld en heeft als enige een CE klasse 2a markering voor de behandeling van acnelittekens in het gezicht bij volwassenen van 22 jaar of ouder én/of om fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en de hals te verbeteren. De SkinPen is ook gevalideerd om pigmentatieproblemen te behandelen, denk aan melasma en zonschade. Ook de producten van Obagi Medical worden wereldwijd geroemd bij huidspecialisten om de wetenschappelijk bewezen effectiviteit. De producten van Obagi Medical zijn getest en gevalideerd op alle huidtypen. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden ongeëvenaarde resultaten bereikt.

Ons team van Huid+ Professionals halen alles uit de kast om jou te laten stralen. Zij werken nauw samen met onze cosmetisch artsen en kunnen jou daardoor van alle adviezen voorzien. Zet de eerste stap om jouw droomhuid te realiseren en kom langs voor een Meet & Treat behandeling!

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.