Obagi Certified Institute

27-10-2021

De gezondheid en schoonheid van je huid is van het grootste belang. De visie van Obagi Medical is dat hoogopgeleide en bekwame huidspecialisten een essentiële rol spelen om tot de gewenste resultaten te kunnen komen. Om deze reden schoolt, traint en certificeert de importeur van Obagi Medical in de Benelux jaarlijks vele erkende huidspecialisten in de veilige en effectieve toepassing van haar geavanceerde huidverzorgingsproducten. Alleen instituten waar tot Obagi Medical Expert opgeleide huidspecialisten werkzaam zijn mogen het predicaat Obagi Certified Institute dragen. Obagi Medical Experts hebben de opleiding met succes afgerond en zijn daarom gekwalificeerd om de beste combinatie van behandelingen en Obagi producten voor uw huid te selecteren.

Een Obagi Medical Expert heeft:

 1. Kennis van het totale Obagi Medical assortiment
 2. Kennis van de anatomie en fysiologie van de huid
 3. Kennis van de werkzame stoffen in de Obagi Medical Producten
 4. Kennis van de indicaties en contra-indicaties met betrekking tot alle Obagi Medical producten

Een bezoek aan een Certified Obagi Institute is daarom een geweldige eerste stap om uw huidverzorgingsdoelen met vertrouwen te bereiken.

Over Obagi Medical

Obagi Medical uit Californië USA is fabrikant van zeer effectieve en krachtige productlijnen voor professioneel gebruik, welke zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen zoals pigmentatie, acné, huidveroudering, zonschade, fijne lijntjes, rimpels, droge huid, vette huid, etc.  adequaat aan te pakken. Een belangrijk kenmerk van de Obagi Medical producten is dat deze getest en gevalideerd zijn op alle huidtypen. Dit is bij veel andere huidverzorgingsproducten niet het geval.

Obagi Medical voert al ruim 30 jaar klinisch onderzoek uit, wat leidt tot een tot bewezen effectiviteit van de producten. De werkstoffen in de producten zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Er wordt dus niet oppervlakkig in de huid gewerkt, maar echt op cellulair niveau. Laurium Klinieken is één van de Obagi Certified Institutes in Nederland!

Obagi Medical productsystemen

Via onderstaande links vind je meer informatie over de producten en productsystemen van Obagi Medical.

 • Obagi360 systeem
 • SuzanObagiMD
 • Obagi-C Fx systeem
 • Obagi Nu-Derm Fx systeem
 • Obagi CLENZIderm MD systeem
 • Obagi Professional-C portfolio
 • Obagi ELASTIderm
 • Obagi Hydrate
 • Obagi Daily Hydro Drops

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.