Obagi360 systeem

13-05-2020

Het Obagi 360 systeem is hét systeem voor preventie van vroege tekenen van huidveroudering. Het is een eenvoudig systeem wat zeer geschikt is voor jonge mensen die willen starten met een goede huidverzorging, maar ook voor mensen die niet teveel stappen willen ondernemen en toch hun huid goed willen verzorgen.

Het Obagi 360 systeem betreft een complete aanpak die pro-actief helpt om een jeugdige huid te verzorgen, te beschermen én te behouden. Dit unieke huidverzorgingssysteem is ontworpen om de huid te beschermen en de huidproblemen van jonge mensen aan te pakken, terwijl het tegelijkertijd de basis legt voor een levenslange stralende en gezonde huid!

Hoe werkt het Obagi 360 systeem?

De combinatie van drie producten waaruit het Obagi 360 systeem bestaat, is ontwikkeld om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen.

  • Exfoliating Cleanser. Deze cleanser werkt om de verstopte poriën te verwijderen die een doffe, droge en ongelijke huid kunnen veroorzaken. De cleanser bevat een fijne korrel waarmee de huid grondig wordt gereinigd. Hierdoor ontstaat een zacht een stralende teint.
  • Retinol 0,5% of 1%. Deze gesloten vorm van retinol (vitamine A) wordt geleidelijk vrijgegeven. Het verfijnt de huidstructuur en maakt een onregelmatige huidstructuur gladder met als resultaat een helder en fris uitziende huid met minimale irritatie.
  • Hydrafactor Broadspectrum SPF30. Deze dagcrème heeft een dubbele functionaliteit. Het is namelijk een hydraterende crème, maar heeft daarnaast ook een uv-filter met SPF30! Naast de verzachtende ingrediënten die je huid een optimale hydratatie geven, beschermt deze crème je huid tegen huidschade veroorzaakt door UVA en UVB straling.

Vragen over deze producten?

Heb je vragen over de Obagi 360 producten? Stel ze gerust aan onze Huid+ Professionals via info@klinieklaurium.nl. De producten zijn verkrijgbaar in onze klinieken.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.