Over ons

Welkom bij Laurium Klinieken, leuk dat je onze website bezoekt! Laurium is dé kliniek voor hoogwaardige huidverbetering en medische / cosmetische behandelingen. Wij zijn al 14 jaar een begrip in de regio Utrecht en Zuid Holland op het gebied van fillers en Botox. Laurium Klinieken is bovendien een officieel Obagi Medical en SkinPen gecertificeerd instituut!

Echte schoonheid bezit iedereen. Je schoonheid wordt het beste zichtbaar als je straalt! Goed in je vel zitten is dus belangrijk. Ben je niet geheel tevreden over je uiterlijk en zou je hier graag iets aan veranderen om jezelf beter te voelen? Samen met jou kijken we naar het totale plaatje. In onze kliniek hebben wij alles in huis om jou te helpen weer te stralen! Ons team is deskundig en betrouwbaar en staat klaar om naar jouw wensen te luisteren, zodat we je kunnen voorzien van een deskundig, professioneel behandelplan. We ontvangen je graag in één van onze vestigingen!

Ons team van specialisten

drs burcu gundogdu

Drs. Burcu Gündoğdu

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Burcu Gündoğdu heeft ruim 8 jaar ervaring in de Plastische Chirurgie. Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.

BIG 29911096701

drs leanne wong

Drs. Leanne Wong

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Leanne Wong is gespecialiseerd in esthetische chirurgie en rimpelbehandelingen. Haar doel is mensen zich mooier te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

BIG 09911019301

drs cynthia hawi

Drs. Cynthia Hawi

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Cynthia Hawi is afgestudeerd arts en heeft zich volledig toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Inmiddels heeft ze al duizenden mensen behandeld.

BIG 49914215701

jan de jong laurium klinieken

Drs. Jan de Jong

Cosmetisch hoofd/hals chirurg. Drs. de Jong is één van de meest ervaren cosmetisch hoofd/hals chirurgen van Nederland. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in esthetische en reconstructieve gezichtschirurgie.

BIG 59021863001

Drs. Raymond de Zeeuw

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. de Zeeuw studeerde geneeskunde en dermatologie. Zijn specialisaties zijn Botox en Injectables.

BIG 69046162601

Xandra Wisselink

Huidspecialist. Xandra heeft vele jaren ervaring in de cosmetische branche en houdt haar kennis up to date door het volgen van vele cursussen op het gebied van cosmetiek & huidtherapie. Xandra voert de Skincare behandelingen uit in Laurium Klinieken.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat is een chemische peeling?

Bekijk alle vragen
Xandra Wisselink geeft antwoord.

De naam ‘chemische’ peeling roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het effect wat een peeling bereikt, namelijk een chemisch proces in de huid bewerkstelligen. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals, melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Uitgelichte vraag

Kan ik tijdens een ooglidcorrectie ingreep zien wat de arts doet?

Bekijk alle vragen
drs leanne wong Drs. Leanne Wong geeft antwoord.

Nee, tijdens de ingreep kun je niet zien wat de arts doet. Het ooglid bestaat uit meerdere huidlagen. Tijdens een ooglidcorrectie wordt slechts een overschot van de bovenste, oppervlakkige huidlaag weggehaald. Hierdoor komt het oog niet ‘bloot’ te liggen en ontstaat er geen ‘spleet’ waar doorheen gekeken kan worden. De onderste huidlagen blijven het oog bedekken, waardoor je niet mee kunt kijken tijdens de ingreep.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.