Over ons

Bij Laurium klinieken kun je terecht voor cosmetische behandelingen in Linschoten (Woerden) en Zoetermeer. Wij geloven in specialisme. Iedere arts heeft zijn/haar eigen expertise of het nu gaat om ooglidcorrecties, of filler en botox behandelingen. Bij ons ben je er zeker van dat jouw arts heel veel ervaring heeft én kundig is.

Bovendien zijn wij als één van de weinige klinieken in Nederland ISO gecertificeerd, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid is geboden. Service en klantvriendelijkheid vinden wij belangrijk. “Een tevreden klant is het beste resultaat”.

Ons team van specialisten

drs burcu gundogdu

Drs. Burcu Gündoğdu

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Burcu Gündoğdu heeft ruim 8 jaar ervaring in de Plastische Chirurgie. Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.

BIG 29911096701

drs leanne wong

Drs. Leanne Wong

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Leanne Wong is gespecialiseerd in esthetische chirurgie en rimpelbehandelingen. Haar doel is mensen zich mooier te laten voelen met behoud van hun natuurlijke schoonheid.

BIG 09911019301

drs cynthia hawi

Drs. Cynthia Hawi

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. Cynthia Hawi is afgestudeerd arts en heeft zich volledig toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Inmiddels heeft ze al duizenden mensen behandeld.

BIG 49914215701

jan de jong laurium klinieken

Drs. Jan de Jong

Cosmetisch hoofd/hals chirurg. Drs. de Jong is één van de meest ervaren cosmetisch hoofd/hals chirurgen van Nederland. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in esthetische en reconstructieve gezichtschirurgie.

BIG 59021863001

Drs. Raymond de Zeeuw

Arts cosmetische geneeskunde. Drs. de Zeeuw studeerde geneeskunde en dermatologie. Zijn specialisaties zijn Botox en Injectables.

BIG 69046162601

Xandra Wisselink

Huidspecialist. Xandra heeft vele jaren ervaring in de cosmetische branche en houdt haar kennis up to date door het volgen van vele cursussen op het gebied van cosmetiek & huidtherapie. Xandra voert de Skincare behandelingen uit in Laurium Klinieken.

Uitgelichte vraag

Is de ingreep van een ooglidcorrectie pijnlijk?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Je kunt een lichte druk of beweging voelen, maar geen pijn. De lichte zwelling na de behandeling kan wel gevoelig zijn. Dit kun je tegengaan door je ogen goed te koelen en het innemen van een paracetamol.

Uitgelichte vraag

Wat zijn fillers?

Bekijk alle vragen
drs cynthia hawi Drs. Cynthia Hawi geeft antwoord.

Injectables, fillers of rimpelvullers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om rimpels / fijne lijntjes te reduceren of om de contouren van uw gezicht te verbeteren. De Teosyal fillers die wij gebruiken in Laurium Klinieken komen uit Zwitserland en zijn van de allerhoogste kwaliteit.