SuzanObagi systeem

21-07-2020

SuzanObagiMD is een fantastische huidverzorgingslijn die de conditie van de huid verbetert en de eerste tekenen van huidveroudering vertragen, maar bovenal geschikt is voor de zeer gevoelige huid! Deze unieke productlijn bevat klinisch onderzochte ingrediënten en anti-oxidanten en zorgt bij consistent dagelijks gebruik voor een frisse en vernieuwde huid die er gezond en stralend uitziet.

Ieder product uit het SuzanObagiMD systeem is dermatologisch getest, hypo-allergeen, niet irriterend en vrij van parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen. De SuzanObagiMD lijn pakt effectief de meest voorkomende uitingen van huidveroudering aan, zoals:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Doffe, ruwe huidtextuur
 • Eczematische en gevoelige huid

De productlijn is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is ontwikkeld door de succesvolle en gerenommeerde dermatoloog Dr. Suzan Obagi. De werking van de ingrediënten zijn met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Over Suzan Obagi

Dr. Suzan Obagi wordt erkend als een van ’s werelds meest gerespecteerde cosmetische chirurgen en dermatologen. Haar interesse in huidgezondheid en herstel hebben tot meerderen publicaties in wetenschappelijke literatuur geleid. Daarnaast heeft zij meegeschreven aan studieboeken over dermatologische, plastische en cosmetische chirurgie. Als medisch adviseur werkt Dr. Suzan Obagi samen met Obagi Medical Products aan onder andere de ontwikkeling van haar eigen SuzanObagiMD productlijn.

Het 3-stappen proces

Een 3-stappen proces voor een op maat gemaakte huidverzorging is de kernfilosofie achter de SuzanObagiMD productlijn. Dit 3-stappen proces bestaat uit:

 • Reinigen. Ontdoe de huid van vuil en andere onzuiverheden om zo een schone basis te creëren voor het aanbrengen van producten.
 • Beschermen. Bescherm je huid tegen UV-straling om pro-actief de zichtbare tekenen van veroudering te minimaliseren.
 • Vernieuwen. Vernieuw en verjong de huid met klinisch bewezen ingrediënten.

Het SuzanObagiMD systeem

Indien je de producten uit het SuzanObagi systeem toevoegt aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine, zul je op zowel korte als lange termijn aanzienlijke huidverbeteringen waarnemen. De huidteint wordt egaler en de poriën verfijnder. Bij langdurig gebruik is een duidelijke verbetering van lijntjes, rimpels, huidstructuur, elasticiteit en een vermindering van pigmentvlekken zichtbaar. Verdere huidveroudering wordt tegengegaan, met een jonger, frisser en gezonder uitziende huid als resultaat.

Het systeem bestaat uit de volgende producten:

 • Foaming Cleanser. Een dik en luxueus microschuim reinigt mild en diep het overtollige talg, make-up en andere onzuiverheden.
 • Balancing Toner. Verwijdert overtollig talg en onzuiverheden terwijl het de natuurlijke pH-waarde van de huid hersteld. Ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals witch hazel, minimaliseren grove poriën en een vette huid.
 • Acne Cleansing Wipes. Voor de talgrijke en acnegevoelige huid. Het product is geformuleerd met 2% salicylzuur waardoor acne verminderd en voorkomt, terwijl het de huid op milde wijze reinigt en verfrist.
 • Cleansing Wipes. De perfecte oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn. Met dit lichte en compacte on-the-go product heb je de mogelijkheid om je huid snel en op iedere gewenste plek en tijd te reinigen en te verfrissen. Met de zachte en vochtige doekjes verwijder je eenvoudig en zonder gebruik van water overtollig talg, make-up en andere onzuiverheden.
 • Intensive Daily Repair. Hydraterende en verjongende dagcrème bevat PHA’s zoals gluconolacton en lactobionzuur welke mild exfoliëren om grove poriën te verkleinen en de tekenen van huidveroudering te minimaliseren.
 • Retivance Skin Rejuvenating Complex. Combineert retinaldehyde en andere klinisch onderzochte ingrediënten om de complexiteit en textuur van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.
 • Soothing Complex Calming Lotion. Hydraterende formule welke de droge en gevoelige huid verzorgt en kleine imperfecties met een lichte teint maskeert. Biedt tevens een breedspectrum SPF-bescherming tegen UVA en UVB-straling.

Vragen over deze producten?

Heb je vragen over de SuzanObagi producten? Stel ze gerust aan onze Huid+ Professionals via info@klinieklaurium.nl. De producten zijn verkrijgbaar in onze klinieken.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.