Vacature: Cosmetisch Arts

16-03-2021

Wij zijn opzoek naar een cosmetisch arts om ons team te versterken. Laurium Klinieken biedt de beste professionele behandelingen, volgens de laatste technieken, met A-merken. Onze klanten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden zoals er natuurlijk mooier en gezonder uitzien na te streven.

Wie zijn wij?

Laurium Klinieken is ruim 14 jaar een begrip op het gebied van huidverbetering, injectables en ooglidcorrecties. Een multi-disciplinair team van cosmetisch artsen, operatie-assistenten, een schoonheidsspecialiste, een huidtherapeut en lieve gastvrouwen, zorgt ervoor dat cliënten de weg naar hun droomhuid en – uiterlijk bereiken met veel persoonlijke aandacht. Kliniek Laurium is een officieel Obagi Certified Institute en SkinPen gecertificeerd instituut, met vestigingen in Linschoten en Zoetermeer.

Functie-omschrijving

Als cosmetisch arts verricht je bij Laurium Klinieken alle cosmetische behandelingen die wij aanbieden, zoals ooglidcorrecties, botuline toxine en filler behandelingen.

Zelf zul je ook regelmatig deelnemen aan na- en bijscholing op dit gebied. De werkzaamheden vinden in overleg plaats in Linschoten en / of Zoetermeer.

Functie-eisen

 • Je bent BIG geregistreerd (basis)arts.
 • Je hebt een passie voor cosmetische geneeskunde.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring.
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk, toegankelijk, sociaal en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Je bent lid van een wetenschappelijke beroepsvereniging.

Functietaken

 • Het verrichten van cosmetische ingrepen en het volgen van bijscholing.
 • Het bijhouden van uw medische dossiers en administratie in ons software programma.
 • Het uitschrijven van recepten.
 • Je werkt nauw samen met andere specialisten in het bedrijf waaronder huidspecialisten en cosmetisch artsen en leert van elkaar om zo beter in te kunnen spelen op de behoefte van de klant.
 • Het bestuderen en bijhouden van medische protocollen.
 • Het schrijven en bijhouden van een behandelplan.

Opleiding

Geneeskunde

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de mogelijkheid om als ZZP’er te werken. In overleg zijn wij altijd bereid om te kijken naar aanvullende voorwaarden.

Soort dienstverband: Deeltijd

Interesse?

Stuur je CV + motivatie naar wendy@klinieklaurium.nl t.a.v. Wendy Planken.

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.