Botox Dry – oksels

Overmatig transpireren kan een vervelende kwaal zijn. Je loopt vaak rond met natte vlekken in je kleding, je deodorant kan niet goed zijn werk doen waardoor je niet de hele dag fris ruikt en je moet je vaker op een dag verkleden. Dit kan je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig is er met behulp van Botox eenvoudig iets aan te doen!

Hoe ontstaat overmatige transpiratie?

Zweten doen we allemaal. Het is een natuurlijk proces in het lichaam dat ervoor zorgt dat je lichaam koel blijft. Soms kan het zijn dat je echter meer zweet dan normaal, zelfs wanneer het koud is of je ontspannen bent. Dit noemen we overmatige transpiratie. Erfelijke aanleg kan hierbij een rol spelen.

Botox behandeling tegen overmatige transpiratie

Botox is een spierontspanner en zorgt ervoor dat het overmatige transpireren stopt. Na één behandeling merk je al verschil. Door het injecteren van Botox in de oksels wordt de werking van de zweetklieren sterk verminderd, waardoor je minder gaat zweten.

Tijdens de behandeling wordt een kleine hoeveelheid Botox in de spier onder de oksels geïnjecteerd. Onze cosmetisch artsen gebruiken hiervoor een hele fijne naald waardoor je de prikjes bijna niet voelt. De huid kan hierna wat rood worden en iets opzwellen. Om dit tegen te gaan kun je de huid onder de oksels direct na de behandeling koelen. Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten hervatten.

Maak nu jouw afspraak!


Boek afspraak

Botox Dry – oksels

€ 500

  • Geen natte vlekken meer
  • Geen nare geurtjes
  • Snelle behandeling
  • Vrijwel pijnloos
Behandeling boeken

Uitgelichte vraag

Ik wil mijn huid verbeteren, welke behandeling moet ik kiezen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

Om samen met jou te werken aan een mooie huid adviseer ik allereerst een Meet & Treat. Tijdens deze kennismakingsbehandeling analyseer ik je huid uitgebreid en bespreken we jouw wensen. Vervolgens krijg je een gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidconditie. We maken samen een behandelplan en ik geef je een productadvies voor thuis. De eerste stap naar jouw droomhuid is gezet!

Uitgelichte vraag

Is Profhilo® veilig?

Bekijk alle vragen
drs burcu gundogdu Drs. Burcu Gündoğdu geeft antwoord.

Profhilo® bestaat uit een pure vorm van hyaluronzuur welke van nature in het lichaam voorkomt. Profhilo® is daardoor heel veilig. Het product wordt bovendien al jaren op grote schaal gebruikt en er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Uitgelichte vraag

Wat doet de SkinPen?

Bekijk alle vragen
Amanda Wesseling geeft antwoord.

De SkinPen maakt minuscuul kleine microkanaaltjes tot in de diepere huidlaag (de dermis). Door de mogelijkheid om op verschillende dieptes te werken kan zelfs stug littekenweefsel heel mooi behandeld worden. Maar ook de meest gevoelige huid is geschikt voor een SkinPen behandeling. In de dermis wordt het eigen huidherstellend vermogen in gang gezet waardoor collageen en elastine aan worden gemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakke, stevige en jeugdige huid.

Uitgelichte vraag

Hoelang houdt het effect met fillers aan?

Bekijk alle vragen
Drs. Raymond de Zeeuw geeft antwoord.

Het effect van een injectable behandeling houdt circa 10 tot 18 maanden aan. De duurzaamheid is onder andere afhankelijk van de gekozen injectable, plaats van injectie, huidtype, leeftijd en leefstijl.