Lichaam

COMING SOON

Reclamecode

Onderaan onze website staat een reclamenorm die luidt: “Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een goede arts.” Wat betekent deze norm en waarom hanteert Laurium Klinieken deze? Daarnaast, hoe verhoudt deze norm zich tot kortingsacties?

Het is algemeen bekend dat cosmetische ingrepen risico’s met zich meebrengen. Om mensen bewust te maken van deze risico’s en hen van betrouwbare informatie te voorzien, zijn er verschillende initiatieven vanuit de overheid, cosmetische beroepsverenigingen, artsen en behandelaars. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn normen voor betrouwbare informatieve reclames. De reclamenorm die onderaan onze website staat, is opgesteld door de beroepsgroep NSEG (Nederlandse Stichting Esthetische Geneeskunde) en is bedoeld om mensen te beschermen en hen te wijzen op het belang van goede zorg. Momenteel loopt er een procedure, ondersteund door het Ministerie van VWS, om deze norm bij de Reclame Code Commissie te deponeren zodat deze algemeen geldend wordt.

Laurium Klinieken is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met een laag medisch risico en staat voor kwaliteit in alle opzichten. Al onze artsen zijn lid van de NVCG (Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en zijn groot voorvechter van kwaliteitsverbetering in de cosmetische sector. Bij Laurium Klinieken hechten we veel waarde aan het geven van gratis persoonlijke consults om onze cliënten op een laagdrempelige en toegankelijke manier te voorzien van gedegen voorlichting. Hierbij worden zij gewezen op de mogelijke risico’s van een behandeling, om zo een weloverwogen keuze te maken.

Hoewel Laurium Klinieken zo nu en dan kortingsacties aanbiedt, zien we deze in eerste instantie als cadeau aan onze bestaande cliënten. Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om hiervan gebruik te maken, wordt dit ruim van tevoren aangekondigd en herinnerd via verschillende kanalen. Van een agressieve marktbenadering is geen sprake en dit past niet bij onze visie en kwaliteit in alle opzichten. De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen en daarom adviseren wij graag persoonlijk tijdens een gratis consult.