Lichaam

COMING SOON

Permanente make-up

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien. Het liefst op ieder moment van de dag, dus ook tijdens het sporten en als je ’s ochtends wakker wordt. Permanente make-up (PMU) is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner er altijd perfect verzorgd uit te laten zien, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen. Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo behoort het uitlopen van make-up tot de verleden tijd.

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze vormen ook een heel belangrijk onderdeel in de individuele schoonheid. De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanente make-up is dus een uitkomst voor zowel vrouwen als mannen. 

Hoe werkt het aanbrengen van PMU?

Permanent make-up, ook wel micropigmentatie of cosmetisch tatoeëren genoemd, bestaat uit het plaatsen van natuurlijke pigmenten in de bovenste huidlaag met behulp van een klein penachtig instrumentje waarmee wenkbrauwen en eyeliners worden behandeld.

Is het aanbrengen van PMU pijnlijk?

Tijdens het aanbrengen van permanente make-up voel je kleine, korte prikjes van het naaldje. Hoewel PMU ook wel cosmetisch tatoeëren wordt genoemd. Is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan het laten zetten van een tatoeage. De naald gaat bij PMU namelijk veel minder diep in de huid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een pijnlijke ervaring als u permanente make-up laat aanbrengen.
Microblading is de meest natuurlijke vorm van semi-permanente make-up. Bij deze techniek wordt met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje handmatig één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes aangebracht. Dit geeft een natuurlijk en subtiel resultaat. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak geplaatst, in de lederhuid. Microblading lijkt qua techniek op het zetten van een tatoeage maar wordt minder diep geplaatst waardoor het pigment geleidelijk aan vervaagt.

Microblading

Hoe werkt een microblading behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling doorlopen we samen een checklist waarbij we jouw wensen en verwachtingen bespreken. De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen worden samen bepaald op basis van wat het beste bij jouw huid, haar en gezichtsvorm past. Vervolgens tekenen we de vorm van je wenkbrauwen voor en pas zodra we beiden tevreden zijn starten we met het plaatsen van jouw ideale wenkbrauw waar je zonder zorgen 1 tot 2 jaar van kan genieten! Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling, inclusief een nabehandeling na ongeveer 6 weken. Tijdens de nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes in de wenkbrauw opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen tijdens de nabehandeling desgewenst wat intenser worden gemaakt.

Extra nabehandeling

Het kan soms voorkomen dat een extra nabehandeling nodig is wanneer er plaatselijk minder pigment in de huid is achtergebleven.
Om je semi-permanente make-up mooi te houden is het raadzaam om elk jaar een touch up te laten uitvoeren. Zo blijft de kleur en de vorm altijd perfect!

Touch-up behandeling

Resultaten van Permanente make-up

Scroll naar rechts voor meer resultaten

PRICES PRICES PRICES PRICES PRICES

Tarieven Permanente make-up

Wenkbrauwen

Eyeliner

€ 325

(bovenooglid of onderooglid / incl. 1 nabehandeling)

€ 175

(hairstrokes / schaduwtechniek / incl. 1 nabehandeling)

ONLINE BOEKEN

Microblading

Extra nabehandeling

€ 325

(binnen 3 maanden)

€ 75

(semi-permanente make-up / incl. 1 nabehandeling)

Touch up behandeling

€ 125

 (binnen 1 - 1,5 jaar)

"Goede uitleg, heel secuur gewerkt, heel blij met het resultaat. Ik zou amanda zeker aanbevelen."

Bron: Kliniekervaringen.nl

"Er wordt rustig de tijd voor je genomen en ik ben heel bij met het geweldige resultaat."

Bron: Kliniekervaringen.nl

Onze specialisten

Amanda Wesseling PMU specialist

De eerste dagen hebben de wenkbrauwen een intense kleur wat in de dagen daarna zal afnemen. Er zullen dan wat korstjes ontstaan. Vervolgens zullen de korstjes los gaan laten en lijkt het pigment te vervagen. Dit is een normaal proces waarin het pigment de dagen daarna terugkomt. De plekken waar het pigment niet goed genoeg is teruggekomen worden gevuld tijdens de nabehandeling. 

Wat zijn de nazorg adviezen?

  • Het behandelde gebied mag tot 7 dagen na de behandeling niet nat worden. Breng voor het douchen vaseline aan op het behandelde gebied om deze vochtvrij te houden.
  • Laat het behandelde gebied bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk genezen. Indien nodig mag je een aftercare product zoals calendulan zalf, bepanthen of vaseline (zonder toevoegingen) aanbrengen. Niet aanbrengen op de oogleden.
  • Krab niet aan korstjes!

Wat zijn de nazorg adviezen?

Vermijd overmatig UV-licht (ook zonnebank). Dit kan het pigment in de huid verminderen.

Maak, ook na volledige genezing, altijd gebruik van een sunblock (SPF30+) tijdens het zonnen (ook zonnebank) om de kleur langer te behouden. Zonlicht onttrekt pigment aan de huid.

Wat zijn de nazorg adviezen?

Na minimaal 6 weken mag je terugkomen voor de nabehandeling. Eerst moet er een volledig herstel van de huid zijn, eerder kunnen wij de nabehandeling niet uitvoeren.

Wat zijn de nazorg adviezen?

Vestigingen

LINSCHOTEN

Deze behandelingen zijn te boeken in de onderstaande vestigingen.

MAAK HIER JOUW AFSPRAAK

DIRECT ONLINE BOEKEN